Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)

streda, 11. júl 2012 16:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Hulk do Chelsea nepríde
Vyzerá to tak, že londýnska Chelsea pravdepodobne nezíska brazílskeho útočníka Hulka z FC Porto, pretože ani 40 miliónov libier, ktoré The Blues ponúkajú portugalskej strane zo štadiónu Dragao nestačí a vraj žiadajú až dvojnásobok.

Wenger chce rozuzlenie
Tréner Arsenalu Arsene Wengers sa vyjadril, že by bol najradšej, keby už sága „Van Persie“ skončila, pretože po avizovanom odchode tohto holandského kanoniera je celá vec veľmi medializovaná, čo Wengerovi a najmä jeho klubu nevyhovuje.

West Ham chce Carrolla

Nováčik anglickej Premier League, londýnsky West Ham, otvorene prehlásil, že by rád do svojho kádra získal útočníka FC Liverpool Andyho Carrolla, ktorému údajne vedenie The Reds nebude brániť v odchode na prípadné hosťovanie. Kladivári by však chceli získať Carrolla natrvalo.

Real Madrid bojuje o Modriča
Real Madrid sa stále pokúša získať Chorváta Luku Modriča z Tottenhamu a údajne bude oňho bojovať zo všetkých síl. Aj samotný Modrič sa vyjadril, že by chcel do metropoly Španielska prestúpiť, no vedenie Kohútov ho pustiť zatiaľ nechce.

Tasci sníva o Barcelone
Stopér Vfb Stuttgart Serdar Tasci sníva o angažmáne v FC Barcelona. Aspoň tak to o ňom tvrdí šéfstvo nemeckého klubu, ktoré údajne dostalo  z Barcelony na Tasciho ponuku. Je však otázne, či Tasci do Barcelony skutočne prestúpi, ale ide len o špekuláciu.

Suárezovi pripravujú zmluvu
Vedenie Liverpoolu chce vyvrátiť špekulácie o odchode Luisa Suáreza tým, že mu ponúkne novú lukratívnu zmluvu. Plánovaný podpis kontraktu, ktorý by mal platiť až do leta 2016, potvrdil aj nový tréner „The Reds” Brendan Rodgers.

Lewandowski do Tottenhamu?
André Villas Boas sa netají tým, že by rád posilnil Tottenham a vhodnou posilou do útoku by mohol podľa posledných informácii byť poľský reprezentant Robert Lewandowski. Ten momentálne oblieka dres Dortmundu a viackrát sa vyjadril,  že by si rád zahral v anglickej Premier League.

Nilmar možno do Lokomotivu
Brazílčan Nilmar, ktorý niekoľko rokov obliekal dres španielskeho Villarealu, pravdepodobne toto leto prestúpi, pretože „žltá ponorka“ v uplynulej sezóne zostúpila a Nilmar chce hrať stále najvyššiu súťaž. O jeho služby prejavil záujem Lokomotiv Moskva, ktorý chystá pre španielske mužstvo lukratívnu ponuku.

Yaya Touré údajne odmietol Barcu

Yaya Touré bol údajne lákaný naspäť do Barcelony, no lukratívny návrat na Nou Camp odmietol.

Seedorf chce tituly
Holanďan Clarence Seedorf po prestupe z AC Miláno do brazílskeho Botafoga prehlásil, že v svojom novom tíme by chcel získať čo najviac možných titulov.

AC Miláno zabojuje o Gansa
Taliansky gigant AC Miláno by rád získal Brazílčana Gansa zo Santosu, no je veľmi málo pravdepodobné, že sa to červeno-čiernym podarí už toto leto, pretože vedenie brazílskeho veľkoklubu sa vyjadrilo, že Gansa nikam nepustí.

Chelsea získala Oscara

Podľa americkej športovej televízie ESPN sa podarilo Chelsea uloviť z Internacionalu záložníka Oscara. 20-ročný ofenzívny stredopoliar by mal prísť na Stamford Bridge za 25 miliónov libier!

Neapol ide na majstra
Slovenský reprezentačný kapitán Marek Hamšík sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že jeho SSC Neapol sa pokúsi v sezóne 2012/2013 získať taliansky titul. V minulom ročníku sa Partenopei v lige príliš nedarilo, no tím okolo Cavaniho a Hamšíka dokázal získať Taliansky pohár.

Van der Vaart do Nemecka nejde
Medializovaný záujem Schalke 04 o Holanďana Rafaela Van der Vaarta už nie je aktuálny, pretože podľa posledných informácii holandský reprezentant do Nemecka neprestúpi.

Milito odísť nechce
Argentínčan Diego Milito sa vyjadril, že nechce opustiť Inter Miláno aj napriek tomu, že Milánčania v budúcej sezóne budú chýbať v Lige Majstrov a v Serii A nebudú patriť medzi favoritov na zisk titulu.

Totti si praje posilnenie
Legenda AS Rím Francesco Totti tvrdí, že jeho mužstvu by sa zišlo toto leto poriadne posilnenie, pretože Vlkom sa už viac rokov nepodarilo vyhrať taliansky titul, ba dokonca v poslednom čase chýbajú aj v populárnej Lige Majstrov.