Main Content

Baby Boom v FC Barcelona

streda, 11. júl 2012 12:23 | Autor: Erik Tejedi

Baby Boom v FC Barcelona
Baby Boom v FC Barcelona | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Po nedeľňajšej svadbe Andrésa Iniestu s dlhoročnou priateľkou Annou Ortiz sa po mnohých športových portáloch začali šíriť články o možnom ďalšom dieťati tohto páru a o takzvanom "Baby Boome", ktorý vypukol v tíme Barcelony.

Čerstvý novomanžel, Andrés Iniesta, sa stal otcom malej Valérie Iniestovej už pred polrokom. Preto niet divu, že sa španielsky pár túžil zobrať. Učinil tak v nedeľu uplynulého víkendu.

Je jasné, že Iniesta nebude prvým ani posledným rodičom zo súčasného katalánskeho kádra. Príchod potomka totiž v posledných mesiacoch oznámili aj ďalší spoluhráči – Lionel Messi, David Villa, Jose Manuel Pinto či Victor Valdés.

Už pred mesiacmi španielske periodiká ako Marca či Mundo Derpotivo informovali o tehotenstve Messiho partnerky Antonelli Roccuzzo. Ten po zápase s Brazíliou (4-3 vyhrala Argentína, Messi strelil hetrik) tehotenstvo svojej priateľky potvrdil veľmi originálnym spôsobom -  loptu si pri treťom presnom zásahu vopchal pod dres, aby vyzeral ako "tehotný".

Zdroje blízke tomuto páru uvádzajú, že ak by sa Messimu narodil syn, pomenovali by ho Thiago.

Ďalším hráčom z radov Barcelony, ktorý čaká nového potomka je Victor Valdés. So svojou partnerkou Yolandou Cardona majú už syna, ktorý sa narodil v auguste 2009. Pozorní fanúšikovia Blaugranas si mohli všimnúť, že doteraz nechýbal ani na jednej oslave zisku trofeje.

José Manuel Pinto, ktorý kryje Valdesovi chrbát, tiež potvrdil, že so svojou partnerkou čaká druhého potomka. K radostnej správe sa vzápätí pridal aj "El Guaje", teda David Villa. Ten už je otcom dvoch dcér, ku ktorým ešte tento rok možno pribudne prvý chlapec, futbalista.

Okrem štyroch potvrdených tehotenstiev bulvár dlho špekuloval aj o druhom stave popovej divy Shakiry so stopérom Piquém. Tieto fámy však doteraz nikto nepotvrdil.