Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)

utorok, 10. júl 2012 16:13 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Adebayor na lane Spurs
Vedenie londýnskeho Tottenhamu je podľa posledných informácii veľmi blízko k získaniu Emmanuela Adebayora z Manchestru City. Pôvodne ponúkanú sumu 5 miliónov libier Kohúti navýšili na 6 a vyzerá to tak, že oba tímy by sa mali dohodnúť.

Ferguson chce Lucasa

Novú posilu hľadá Alex Ferguson v Brazílii, kde si vyhliadol Lucasa Mouru. Ferguson chce podľa britských médií ponúknuť Sao Paulo za 19-ročného ofenzívneho stredopoliara až 30 miliónov libier.

Jovetič možno do Turína

Taliansky majster Juventus Turín podľa správ z médií na Apeninskom polostrove zaostril svoj pohľad na útočníka Stefana Jovetiča z Fiorentiny, o ktorého sa údajne zaujímajú aj londýnske veľkokluby Chelsea a Arsenal.

Mancini do 2017

Roberto Mancini vyvrátil všetky špekulácie o jeho údajnom odchode na ruskú reprezentačnú lavičku a s anglickým majstrom z modrej časti Manchestru podpísal novú zmluvu s platnosťou na ďalších päť rokov.

Elia v Brémach

Bývalý útočník HSV Hamburg Eljero Elia, ktorý naposledy pôsobil v talianskom Juventuse, podpísal kontrakt s nemeckým Werderom Brémy a vracia sa tak do Bundesligy, v ktorej sa mu darilo oveľa viac, ako v talianskej Serii A.

Bielsa ostáva

Španielskym éterom sa niesli správy, že Marcelo Bielsa sa pohádal s vedením Athleticu Bilbao a mal by na trénerskej pozícii v tomto baskickom klube skončiť. Sám Bielsa priznal, že isté rozbroje tam boli, no ako tréner „Baskov“ pokračuje aj naďalej.

Toni z Al Nasr do Malagy?

Luca Toni, ktorého preslávil jeho angažmán či už vo Fiorentine alebo v Bayerne Mníchov, by sa údajne mohol vrátiť z arabského Al Nasr do Európy. Fanúšikovia ho totiž že vraj videli na juhu Španielska, v Málage.

Carroll na hosťovanie?!

Včerajšie špekulácie o odchode Andyho Carrolla z Liverpoolu naberajú na obrátkach. Nový tréner The Reds Brendan Rodgers priznal, že zvažuje jeho hosťovanie v inom klube. ,,Z dlhodobého hľadiska to môže hráčovi pomôcť,” nechal sa počuť Rodgers.

Tottenham ide po Llorisovi
André Villas Boas dostal od vedenia Tottenhamu na prestupy poriadny balík peňazí a plánuje ho využiť. Najnovším prírastkom na White Hart Line by mohol byť Francúz Hugo Lloris, ktorý sa rozhodol nepredĺžiť zmluvu s Lyonom.

Anelka sa nevracia

Nicolas Anelka vyvrátil zákulisné šumy o tom, že by sa mal vrátiť z Číny späť do Európy a naďalej ostáva hráčom čínskeho Šanghaj Šenhua.

Schurrle nikam nepôjde

O tom, že londýnska Chelsea neuspela s ponukou na nemeckého mladíka Andreho Schurrleho sme vás už informovali. Vedenie Leverkusenu však dnes uviedlo, že tento mladý nemecký reprezentant toto leto neodíde ani v prípade veľmi lukratívnej ponuky, ktorou však bola aj tá londýnska na vyše 20 miliónov eur.

Šéf Santosu vyvrátil špekulácie

Šéf brazílskeho Santosu pre tamojšie médiá povedal, že hviezdny ofenzívny futbalista Ganso, rovnako ako Neymar, ešte toto leto do Európy neodíde.

Putnocký do Rumunska?

O brankára Slovana Bratislava sa údajne zaujíma rumunský Rapid Bukurešť, ktorý slovenskému ex- majstrovi ponúka ako odstupné 100 000 eur.