Main Content

Mancini chce Škrtela za 20 miliónov libier do Manchestru City

štvrtok, 21. jún 2012 13:34 | Autor: Martin Gregor

Mancini chce Škrtela za 20 miliónov libier do Manchestru City
Mancini chce Škrtela za 20 miliónov libier do Manchestru City | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Martin Škrtel sa po uplynulej sezóne definitívne zaradil medzi absolútnu svetovú stopérsku špičku. O obrancu FC Liverpool je veľký záujem a po avizovanom interese ruského veľkoklubu Anži Machačkala sa o Slováka najnovšie zaujíma aj anglický gigant Manchester City.

Martin svoj najväčší prestup v živote spečatil minulý víkend, keď si zobral svoju dlhoročnú priateľku Barborku. Teraz existuje možnosť, že sa budú spoločne sťahovať do iného mesta.

Slovenský stopér po konci minulej sezóne priznal, že by si rád zahral v Lige majstrov. S Liverpoolom sa mu však opäť nepodarilo postúpiť do Champions League a Škrtel tak po prvýkrát nevylučuje možnosť odchodu z Anfield Road.

Nový tréner The Reds stojí pred náročnou úlohou. O najlepšieho hráča Liverpoolu v minulej sezóne sa zaujíma  hneď niekoľko veľkoklubov. Podarí sa Brendanovi Rodgersovi presvedčiť 27-ročného obrancu, aby zostal verný klubovým farbám?

Podľa najnovších informácií má o Škrtela najväčší záujem kormidelník anglického majstra Roberto Mancini. Manchester City štedro dotovaný petrodolármi od šejkov neuspel v boji o Thiaga Silvu.

AC Miláno chcelo za brazílskeho stopéra až 35 miliónov a to bolo aj na City priveľa. Škrtel je vraj vhodnejšou alternatívou. Citizens by stál len okolo 20 miliónov libier a jeho kvality sú porovnateľné so Silvom.

Portál Daily Mirror dokonca uvádza, že v súčasnosti je Martin Škrtel prestupovou prioritou talianskeho kormidelníka City.