Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)

štvrtok, 21. jún 2012 13:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Citizens chcú ponúknuť 20 miliónov libier za Martina Škrtela z FC Liverpool. Slovenský reprezentant by tak mohol prestúpiť do klubu, ktorý bude mať v budúcej sezóne tie najvyššie ambície v Anglicku aj v pohárovej Európe. Uvádza to denník Daily Mirror. Podrobnosti tu.

MANCHESTER CITY:
Manchester City sa už dlhšiu dobu snaží získať z Benficy Lisabon Javiho Garciu. 25-ročný defenzívny záložník zo Španielska, ktorý nedávno podpísal s klubom novú zmluvu. však popiera, že by mal záujem na Etihad Stadium prestúpiť.

MANCHESTER UNITED:
Shinji Kagawa priletel do Manchestru, aby sa podrobil obligátnej lekárskej prehliadke. Pokiaľ dopadne bez komplikácií Kagawa sa stane už v najblizších dňoch oficiálne novou posilou Manchestru United.

TOTTENHAM:
Do hľadáčiku vedenia Tottenhamu sa dostal 26-ročný turecký reprezentant Burak Yilmaz. O služby 26-ročného forvarda Travbzonsporu, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 12 miliónov eur, prejavil záujem už aj Fulham.

ARSENAL:
Arséne Wenger si už nie je istý, či sa mu podarí presvedčiť Robina Van Persieho, aby zostal na Emirates Stadium. 

QUEEENS PARK RANGERS
: Novou posilou QPR sa stáva skúsený brankár Robert Green, ktorý prichádza na Loftus Road ako voľný hráč z West Hamu. 32-ročný brankár odchytal aj 12 zápasov za národný tím Anglicka.

WEST HAM:
Vedenie West Hamu sa naďalej usiluje získať z Norwichu Granta Holta, za ktorého plánuje anglickým “kanárikom” ponúknuť 5,5 miliónoa libier.

WEST HAM:
West Hamu sa podarilo získať zaujímavú posilu. Do klubu prichádza 25-ročný senegalský reprezentant Mohamed Diamé, ktorý doposiaľ pôsobil vo Wigane. S West Hamom sa dohodol tento defenzívny záložník na trojročnej spolupráci.