Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.)

streda, 20. jún 2012 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel má ďalšieho atraktívneho záujemcu. O slovenského reprezentačného stopéra sa zaujíma podľa najnovších špekulácií ruská Machačkala, ktorá chystá pre Liverpool ponuku vo výške 20 miliónov libier, čím by sa mohol Škrtel zaradiť k najdrahším stopérom planéty.   

LIVERPOOL
: Anfield Road by mohol opustiť brankár Pepe Reina, o ktorého služby sa zaujíma milánske AC. Reina minulú sezónu zvažoval odchod z Liverpoolu pre zle výsledky klubu. Jeho súčasný postoj k odchodu je však otázny.

LIVERPOOL:
Daniel Agger je pripravený dohodnúť sa s Liverpoolom na predĺžení zmluvy, ktorá mu končí po sezóne 2014/2015. Dánsky stopér opakovane vyhlásil, že je na Anfield Road veľmi šťastný a za Liverpool by chcel hrávať ešte aspoň 5 sezón.

MANCHESTER CITY:
Vedenie AC Miláno poprelo špekulácie, podľa ktorých sa chystá prestup Maria Balotelliho z Manchestru City na San Siro.

MANCHESTER CITY
: Nigel De Jong vyjadril túžbu zotrvať v Manchestri City aj v nasledujúcich rokoch. Holandskému reprezentantovi končí zmluva na Etihad Stadium po budúcej sezóne. Viac informácií tu.

CHELSEA:
Pozitívna správa pre Chelsea prišla priamo z portugalského Porta. Útočná opora FC Porto Hulk totiž vyhlásil, že by sa určite nebránil prestupu na Stamford Bridge. Je už dlhšiu dobu známe, že medzi vedením The Blues a portugalským veľkoklubom prebiehajú rokovania. Najnovšie špekulácie tvrdia, že by brazílska hviezda mohla prestúpiť do Londýna za sumu okolo 30 miliónov libier.

ARSENAL:
Arsenal je opäť o krôčik bližšie k získaniu najlepšieho strelca uplynulej sezóny Ligue 1 Oliviera Giriouda. Francúzsky reprezentant by mal prísť na Emirates Stadium za 12 miliónov eur. Skorý prestup 25-ročného útočníka naznačil aj prezident Montpellieru Laurent Nicollin.

NEWCASTLE UNITED:
Vedeniu Newcastle United sa nepodarilo získať z OSC Lille francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho, za ktorého ponúkali 4 milióny libier.

READING:
Novou posilou nováčika Premier League by sa mohol stať ruský reprezentant Pavel Pogrebňak, ktorý v uplynulej sezóne hrával za Fulham.