Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)

pondelok, 18. jún 2012 15:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Novým trénerom Tottenhamu by sa mohol podľa najnovších informácií stať André-Villas Boas, ktorý v uplynulej sezóne až do odvolania po zlých výkonoch mužstva, viedol londýnsku Chelsea. Podľa dostupných informácií by rokovania medzi Boasom a predsedom klubu Danielom Levym mohli začať prebiehať už dnes.

TOTTENHAM: O Luku Modrića sa po Manchestri United a FC Barcelona zaujíma ďalší veľkoklub. Najnovšie sa hovorí o Reale Madrid, ktorého skauti by sa mali dnes večer podrobne sledovať jeho výkon proti Španielsku na Euro 2012.

TOTTENHAM:
Obranca Ajaxu Amsterdam Jan Vertonghen má záujem prestúpiť do Tottenhamu napriek tomu, že klub opustil tréner Harry Redknapp.

ARSENAL:
Yann M’Vila priznáva, že sa mu pozdáva myšlienka prestupu do Arsenalu Londýn. Francúz, ktorý momentálne reprezentuje svoju krajinu na Euro 2012, vyhlásil, že ho interes mužstva vedeného Arsénem Wengerom veľmi potešil.

CHELSEA:
Vedenie Fiorentiny poprelo špekulácie, podľa ktorých rokuje s Chelsea o predaji Stevana Jovetića. Športový riaditeľ klubu Daniele Prade tvrdí, že Fiorentina doteraz nedostala žiadnu oficiálnu ponuku za 21-ročného útočníka z Čiernej Hory.

LIVERPOOL:
Novou posilou The Reds by sa mohol stať obranca Schalke 04 Benedikt Howedes. Ide o perspektívneho 24-ročného stopéra, ktorý odohral doteraz 8 reprezentačných zápasov za seniorský národný tím Nemecka.

WEST HAM:
West Ham United sa pokúsi cez leto kúpiť West Bromwichu Albion Jonasa Olssona, ktorému končí vo WBA po budúcej sezóne zmluva a je tak pravdepodobné, že ho bude klub ochotný za zaujímavú ponuku uvoľniť.