Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.6.)

nedeľa, 17. jún 2012 14:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: V hľadáčiku Realu Madrid sa vraj ocitol španielsky špílmacher Manchestru City David Silva.

MANCHESTER CITY: Obranca Manchestru City Aleksandar Kolarov nevylúčil možnosť, že cez leto odíde z Manchestru City. Dôvodom je skutočnosť, že nemá isté miesto v základnej zostave a túži dostávať viac priestoru na ihrisku. Kolarov vyhlásil, že je v mužstve City veľmi spokojný, no zároveň je jeho prvoradým cieľom pravidelne hrávať, čomu podriadi aj svoju klubovú budúcnosť.

CHELSEA: Bastian Schweinsteiger sa podľa britských médií ocitol v hľadáčiku FC Chelsea, do ktorej ho chcel prilákať samotný majiteľ klubu Roman Abramovič. Nemecký reprezentant hájaci farby Bayernu Mníchov však tieto špekulácie rezolútne vylúčil.

TOTTENHAM:
Okrem Manchestru United sa najnovšie o služby Luku Modrića, ktorý pravdepodobne cez leto opustí White Hart Lane, zaujíma aj katalánska Barcelona.

ARSENAL:
Podľa Sunday Mirror je Arsenal pripravený predať Robina Van Persieho za 30 miliónov libier. Arsenal však tieto informácie nepotvrdil.

ARSENAL:
Vedenie Arsenalu je podľa najnovších klebiet blízko k získaniu francúzskej dvojice Olivier Giroud a Yann M’Vila. Prvý menovaný bol najlepším strelcom uplynulej sezóny Ligue 1, druhý je považovaný za jedného z najnadanejších defenzívnych záložníkov na svete.

MANCHSTER UNITED: Situáciu v Tottenhame, ktorá vznikla prepustením Harryho Redknappa,   chce naplno využiť najmä Manchester United, ktorý sa okrem Luku Modrića najnovšie zaujíma aj o Garetha Balea.

LIVERPOOL: Novou posilou The Reds by sa mohol stať Gylfi Sigurdsson, ktorý je kmeňovým hráčom nemeckého Hoffenheimu. 22-ročný reprezentant Islandu však pôsobil v minulej sezóne na hosťovaní vo Swansea City, teda v klube, ktorý viedol v tú dobu nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers.