Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)

sobota, 16. jún 2012 14:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson by chcel do tímu z Old Traffordu priviesť okrem Luku Modrića aj záložníka FC Barcelona Thiaga Alcantaru, ktorý je jednou z najväčších vychádzajúcich hviezd Blaugranas.

MANCHESTER UNITED:
Rafael da Silva sa na rozdiel od svojho brata Fabia môže tešiť na nový kontrakt, ktorý preňho vedenie Manchestru United pripravuje. Podľa hráčovho agenta Cassiana Pereiru je Rafael veľmi rád, že je oňho u Alexa Ferguson naďalej záujem.

CHELSEA:
Fiorentina údajne odmietla ponuku Chelsea vo výške 20 miliónov libier za 22-ročného útočníka Stevana Jovetića, ktorý strelil  v uplynulej sezóne za „Fialky” 16 gólov v 31 zápasoch.

CHELSEA
: Vedenie Chelsea podnikne kroky ku získaniu francúzskeho reprezentačného obrancu Mathieua Debuchyho, ktorý momentálne reprezentuje svoju vlasť na Euro 2012. Debuchy je aj v hľadáčiku Newcastle United.

STOKE CITY
: Novým zamestnávateľom Michaela Owena, ktorému skončila zmluva v Manchestri United, sa stane s najväčšou pravdepodobnosťou Stoke City.

TOTTENHAM
: Chorvátsky obranca Verdan Čorluka, ktorý je kmeňovým hráčom Tottenhamu, ale v uplynulej sezóne hosťoval v Leverkusene, by mal podľa najnovších informácií prestúpiť do Lokomotivu Moskva.

ARSENAL:
Johan Djourou poprel špekulácie, podľa ktorých je na odchode z Arsenalu Londýn. Prostredníctvom svojho účtu na twitteri odkázal fanúšikom, že je klubu naďalej verný a je v ňom šťastný.

EVERTON:
Vedenie Evertonu sa zaujíma o služby chorvátskeho hrdinu z Euro 2012 Maria Mdandžukića, ktorý strelil v dvoch zápasoch európskeho šampionátu za Chorvátsko už 3 góly.

QUEENS PARK RANGERS:
QPR sa podarilo získať zaujímavú posilu z Tottenhamu v podobe obrancu Ryana Nelsena, ktorý sa stihol v novom klube podrobiť už aj obligátnej lekárskej prehliadke.