Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)

piatok, 15. jún 2012 13:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Agent Garetha Balea, Jonathan Barnett priznal, že Gareth Bale môže cez leto opustiť Tottenham. Jeho klient by si totiž rád zahral v Lige majstrov. Zotrvanie waleskej hviezdy na White Hart Lane určite neprospel ani odchod trénera Harryho Redknappa.

TOTTENHAM:
Na odchode z White Hart Lane je po prepustení Harryho Redknappa zrejme aj Luka Modrić, ktorý priznáva, že je o jeho služby veľký záujem. Minulý rok ho chcela získať Chelsea, no vtedy Modrić zostal po dohovore s Redknappom v tíme Spurs. Momentálne sa o jeho získanie usiluje najviac Manchester United.

MANCHESTER CITY
: Hoci včera vedenie Manchestru City poprelo špekulácie, podľa ktorých je Aleksandar Kolarov na predaj, dnes sa v médiách objavili ďalšie správy, podľa ktorých ho chce kúpiť Inter Miláno.

ARSENAL:
Ruský ostrostrelec na tohtoročnom európskom šampionáte Alan Dzagoev sa ocitol v hľadáčiku Arsenalu Londýn. Trhová cena 21-ročného  ofenzívneho stredopoliara CSKA Moskva rastie každým dňom a podľa dohadov odborníkov by sa mohla do konca Eura vyšplhať až na hranicu 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov sa podľa britských médií zaujíma o služby holandského útočníka Schalke 04 Jaana-Klaasa Huntelaara, za ktorého by boli ochotní zaplatiť približne 15 miliónov libier. Schalke údajne pritom odchod Huntelaara nevylučuje, ak sa nájde záujemca schopný zaplatiť požadovanú čiastku.

WEST HAM:
West Ham by mohol posilniť známy španielsky veterán Guti, ktorý je na odchode z Besiktasu Istanbul, kde mu končí zmluva. Vedenie West Hamu ho plánuje pozvať na letnú prípravu, po ktorej sa rozhodne, či angažuje 35-ročného stredopoliara, známeho najmä z pôsobenia v Reale Madid, do svojho tímu.

S
WANSEA: Podľa informácií Sky Sports sa stáva novým trénerom Swansea City podľa očakávaní Michael Laudrup, ktorý naposledy viedol španielsku Mallorcu.