Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)

štvrtok, 14. jún 2012 16:01 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Miňo Stoch predĺžil zmluvu s Fenerbachce
Slovenský ofenzívny stredopoliar Miroslav Stoch predĺžil zmluvu so súčasným zamestnávateľom Fenerbachce Istanbul o ďalší rok. Podľa novej zmluvy bude hráčom tureckého veľkoklubu až do konca sezóny 2015/2016.

Perniš odmietol Hibernian

Slovenský reprezentačný brankár Dušan Perniš odmietol prestup do Hibernianu, ktorý je konkurenčným klubom jeho súčasného zamestnávateľa Dundee United. Kello však zároveň opúšťa Dundee, kde mu končí zmluva.

Redknapp končí v Tottenhame!

Charizmatický tréner Harry Redknapp už nie je trénerom Tottenhamu Hotspur. Vedenie klubu s nim včera večer ukončilo spoluprácu, po tom ako sa s nim nedohodlo na predĺžení zmluvy. Viac informácií tu.

Modrić a Bale zrejme odídu

Je pravdepodobné, že odchodom Harryho Redknappa z lavičky Tottenhamu sa spustí ďalšia lavína, po ktorej odídu z klubu aj Luka Modrić a Gareth Bale. O oboch je veľký záujem u popredných anglických a španielskych mužstiev a v tíme Tottenhamu ich doteraz držal najmä Redknapp.

Laudrup bude zrejme trénerom Swansea

Michael Laudrup sa stane zrejme už v najbližších dňoch novým trénerom Swansea City, ktorý opustil Brendan Rodgers mieriaci na lavičku Liverpoolu. 47-ročný Laudrup, ktorý ako hráč žiaril v drese Barcelony, Realu Madrid či Juventusu Turín naposledy viedol Mallorcu.

Nahradí Redknappa Moyes?

Nahradiť Redknappa na lavičke Spurs by mal David Moyes, ktorý doteraz viedol Everton. Ďalším kandidátom je Roberto Martinez z Wiganu, ktorý bol dlho spojovaný s pozíciou trénera Liverpoolu.

Redknapp chce naďalej trénovať

Harry Redknapp okamžite po prepustení z pozície trénera Tottenhamu vyhlásil, že neplánuje odísť do dôchodku a dúfa, že si čoskoro nájde nového zamestnávateľa.

Valárzquez povedie Villarreal

Novým trénerom Villarrealu, ktorý zostúpil do nižšej španielskej ligy, sa stane Julio Velárquez, ktorý doteraz viedol rezervný tím. Velárquez prichádza na lavičku Villarrealu ako náhrada za nedávno zosnulého Miguela Ángela Lotina, ktorý mal tím previesť po zostupe do Segunda División.

Abramovič chce Bena Arfu

Roman Abramovič by do Chelsea rád priviedol špílmachra z Newcastle Hatema Ben Arfu, ktorý momentálne reprezentuje Francúzsko na európskom šampionáte. Trhová hodnota 25-ročného stredopoliara sa odhaduje na 10 miliónov libier.

Schalke predĺži s Holtbym

Lewis Holtby je blízko k podpisu novej zmluvy so Schalke 04, ktoré si ho chce poistiť pred prípadným odchodom. 21-ročný nemecký ofenzívny stredopoliar je ďalším zázračným hráčom z mládežníckych reprezentačných výberov “National Elf“.

Zarate asi do Malagy

Mauro Zárate, ktorý v uplynulej sezóne hosťoval v Interi Miláno, sa zrejme nevráti do svojho kmeňového klubu Lazia Rím, ale prestúpi do Malagy, ktorá zaňho ponúka 12 miliónov eur.

Chelsea sa zaujíma aj o Jovetića

Vedeníe The Blues sa zameralo na Stevana Jovetića z Fiorentiny. Podľa Gazetta dello Sport chcú Blues za 22-ročného talentovaného útočníka ponúknuť „Fialkám” až 20 miliónov libier.

Kolarov neodíde

Vedenie Manchestru City popiera špekulácie o plánovanom odchode srbského krajného obrancu Aleksandara Kolarova a zároveň odmieta plánovanú ponuku Juventusu.

Kalou by Liverpool uvítal

Agent Salomona Kaloua vyhlásil, že jeho klient, ktorý je na odchode z FC Chelsea, sa rozhodne nebráni prestupu do FC Liverpool.