Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)

štvrtok, 14. jún 2012 14:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Šokujúca správa prišla z White Hart Lane. Charizmatický tréner Harry Redknapp už nie je trénerom Tottenhamu Hotspur. Vedenie klubu s nim včera večer ukončilo spoluprácu, po tom ako sa s nim nedohodlo na predĺžení zmluvy. Dôvodom odvolania bolo aj štvrté miesto v tabuľke, ktoré nezabezpečilo Tottenhamu účasť v Lige majstrov. Viac informácií tu.

TOTTENHAM:
Nahradiť Redknappa na lavičke Spurs by mal David Moyes, ktorý doteraz viedol Everton. Ďalším kandidátom je Roberto Martinez z Wiganu, ktorý bol dlho spojovaný s pozíciou trénera Liverpoolu.

TOTTENHAM:
Harry Redknapp okamžite po prepustení z pozície trénera Tottenhamu vyhlásil, že neplánuje odísť do dôchodku a dúfa, že si čoskoro nájde nového zamestnávateľa.

TOTTENHAM:
Je pravdepodobné, že odchodom Harryho Redknappa z lavičky Tottenhamu sa spustí ďalšia lavína, po ktorej odídu z klubu aj Luka Modrić a Gareth Bale. O oboch je veľký záujem u popredných anglických a španielskych mužstiev a v tíme Tottenhamu ich doteraz držal najmä Redknapp.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo je už oficiálne novým hlavným trénerom FC Chelsea. Včera sme sa dozvedeli aj to, že s Chelsea podpísal zmluvu na najbližšie dva roky. Viac informácií tu.

CHELSEA:
Vedeníe The Blues sa zameralo na Stevana Jovetića z Fiorentiny. Podľa Gazetta dello Sport chcú Blues za 22-ročného talentovaného útočníka ponúknuť „Fialkám” až 20 miliónov libier.

CHELSEA:
Roman Abramovič by do Chelsea rád priviedol aj špílmachra z Newcastle Hatema Ben Arfu, ktorý momentálne reprezentuje Francúzsko na európskom šampionáte. Trhová hodnota 25-ročného stredopoliara sa odhaduje na 10 miliónov libier.

LIVERPOOL:
Liverpool sa snaží získať z Barcelony perspektívneho mladíka Cristiana Tella, ktorý je podľa Daily Mail na predaj za 7 miliónov libier. Ide však pravdepodobne len o špekulácie, nakoľko vedenie Barcelony nedávno vyhlásilo, že Tello nie je v súčasnosti na predaj.

LIVERPOOL
: Agent Salomona Kaloua vyhlásil, že jeho klient, ktorý je na odchode z FC Chelsea, sa rozhodne nebráni prestupu do FC Liverpool.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Manchestru City popiera špekulácie o plánovanom odchode srbského krajného obrancu Aleksandara Kolarova a zároveň odmieta plánovanú ponuku Juventusu.