Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)

streda, 13. jún 2012 13:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Roberto Di Matteo sa už v najbližších hodinách stane oficiálne novým trénerom FC Chelsea. Di Matteo však bude musieť v tejto pozícií fungovať s vedomím, že ho bude môcť kedykoľvek nahradiť Pep Guardiola.  Ten zatiaľ túto funkciu odmieta.

CHELSEA:
Podľa agenta Teodora Fonseca nie je Chelsea jediným európskym veľkoklubom, ktorý sa snaží z Porta kúpiť brazílsku hviezdu Hulka. 25-ročný útočník momentálne zvažuje či predĺži s FC Porto zmluvu. Pokiaľ nie mal by byť na predaj. Chelsea je zaňho pripravená ponúknuť viac než 30 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Srbský ľavý krajný obranca Aleksandar Kolarov prvýkrát verejne priznal, že by uvítal viac priestoru na trávniku v súťažných zápasoch, inak chce odísť z Manchestru City. O Kolarova sa zaujímajú okrem iných tímov aj talianske popredné kluby Juventus a Inter Miláno.

TOTTENHAM:
Podľa denníku Guardian predseda Tottenhamu Daniel Levy zvažuje možnosť, že vyhodí Harryho Redknappa. Charizmatický tréner je pritom obľúbencom fanúšikov Spurs, ktorí dúfajú, že s klubom čoskoro predĺži zmluvu na ďalšie obdobie.

LIVERPOOL:
Novou posilou Liverpoolu by sa mal stať mladý 22-ročný islandský záložník Gylfi Sigurdsson, ktorý strávil uplynulé dve sezóny v Hoffenheime 1899 a Swansea City (formou hosťovania).

ARSENAL:
Ďalšie britské denníky dnes potvrdili fámy, podľa ktorých je Olivier Giroud už jednou nohou hráčom Arsenalu Londýn.

WEST HAM:
Manažér West Hamu Sam Allardyce si vyhliadol v Juventuse Eljera Eliu a Miloša Krasiča. Z klubu Starej dámy chcel priviesť prvotne Fabia Quagliarellu, ten však na predaj nie je.

NEWCASTLE:
Newcastle sa snaží získať z Lílle francúzskeho reprezentačného obrancu Mathieua Debuchyho. Ten však odkazuje svojim záujemcom, že veci súvisiace s prestupom bude riešiť až po Euro 2012.