Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)

utorok, 12. jún 2012 12:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa britských médií sa Arsenal dohodol s Montpellierom na predaji najlepšieho strelca francúzskej Ligue 1 Oliviera Girouda. Gunners by zaňho mali zaplatiť francúzskemu majstrovi 30 miliónov libier.

ARSENAL:
Podľa denníka Metro Zenit Petrohrad rokuje s Arsenalom o uvoľnení Andreja Aršavina. Ruský kapitán je kmeňovým hráčom Arsenalu, no v druhej polovici sezóny 2011/2012 hosťoval v ruskom veľkoklube, ktorý ho chce teraz kúpiť.

TOTTENHAM:
Paris Saint Germain sa najnovšie zameral na chorvátskeho záložníka Tottenhamu Hotspur Luku Modrića, za ktorého núka Spurs odstupné 30 miliónov libier. O Modrićove služby sa zaujíma dlhšiu dobu aj Manchester United.

EVERTON
: Defenzívny záložník Marouane Fellaini je zrejme definitívne na odchode z Evertonu. 24-ročný Belgičan totiž vyhlásil, že chce hrať v budúcej sezóne v klube, ktorý bude hrať v Lige majstrov.

M
ANCHESTER UNITED: Podľa najnovších informácií núka Manchester United Evertonu za obrancu Leightona Bainesa 15 miliónov libier. Everton však požaduje minimálne 20 miliónov.

STOKE CITY:
Manažér Stoke CTony Pulis priznal, že City už dlhšiu dobu podrobne sledujú Michaela Owena, ktorému v najbližších dňoch vyprší zmluva v Manchestri United. Je už dlhšie známe, že v drese Červených Diablov v budúcej sezóne už určite nezostane.

ASTON VILLA:
Vedenie Aston Villy sa zaujíma o služby Simona Poulsena, ktorý v lete pravdepodobne opustí Alkmaar, kde mu končí zmluva. O dánskeho reprezentanta sa zaujíma Villans aj Ajax Amsterdam.

QUEENS PARK RANGERS:
Najmenší londýnsky klub v Premier League Queens Park Rangers by mohol v lete posilniť írsky reprezentačný brankár Shay Given, za ktorého chcú QPR ponúknuť Aston Ville odstupné vo výške 3 miliónov libier.