Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)

pondelok, 11. jún 2012 13:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Karim Benzema potvrdil chýry, podľa ktorých sa ho snaží z Realu Madrid kúpiť Manchester United, no zároveň dodal, že do tímu United určite neprestúpi, pretože je verný farbám Pusiniek.

ARSENAL:
Vedenie Gunners naďalej bojuje o útočníka Montpellieru Oliviera Girouda, ktorý bol v uplynulej sezóne najlepším strelcom Ligue 1. Podľa informácií britských médií Arsenal ponúka francúzskemu majstrovi okrem atraktívnej finančnej čiastky  aj Marouaneho Chamakha.

TOTTENHAM:
Harry Redknapp s odstupom času priznal, že túžil po poste trénera anglickej reprezentácie. Anglická futbalová asociácia FA ho však po odchode Fabia Capella vôbec nekontaktovala a tak zotrval na lavičke Tottenhamu. Momentálne sa rieši či so Spurs predĺži zmluvu. Redknapp požaduje kontrakt aspoň na najbližšie 3 roky, vedenie má však iné predstavy.

TOTTENHAM:
Agent Rafaela van der Vaarta je v kontakte s vedením Schalke 04, ktoré sa snaží holandského stredopoliara kúpiť z Tottenhamu. Rokovania s agentom potvrdil tréner Schalke 04 Huub Stevens.

CHELSEA:
Salomon Kalou sa ocitol v hľadáčiku Schalke 04, čo potvrdilo aj vedenie nemeckého klubu. Záujem o služby 26-ročného útočníka Pobrežia Slonoviny má aj Liverpool.

CHELSEA:
Záložník FC Chelsea Ramires vyjadril svoju túžbu návratu do Cruzeira, kde v minulosti začínal s veľkým futbalom. ,,Moja cena je vysoká. Pokiaľ by ju Cruzeiro zaplatilo určite by som išiel naspäť,” vyhlásil 25-ročný  brazílsky stredopoliar.

NEWCASTLE:
Vedenie Newcastle United sa snaží získať z Ajaxu Amsterdam 23-ročného záložníka Vurnona Anitu. Záujem potvrdil aj hráčov agent Harry Lullofs.

SWANSEA:
Najhorúcejším kandidátom na post trénera Swansea po odchode Brendana Rodgersa do Liverpoolu je podľa najnovších správ Michael Laudrup, 47 kormidelník, ktorý v minulosti ako hráč pôsobil v Ajaxe, Reale Madrid, Juventuse, aj Barcelone.

SOUTHAMPTON:
Nováčik Premier League získal do svojich radov Jaya Rodrigueza z druholigového Burnley. 22-ročný útočník prichádza do Southamptonu za 7 miliónov libier.