Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)

nedeľa, 10. jún 2012 14:15 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Harry Redknapp sa nemusí obávať o prácu. Ak by sa s Tottenhamom nedohodol na novej zmluve (Redknapp požaduje aspoň 3-ročnú) vraj je o neho veľký záujem u bohatých klubov  z Východu.

MANCHESTER UNITED:
Podľa poľského trénera Smoudu prestúpi Robert Lewandowski cez leto do Manchestru City. Samotný kanonier Borussie Dortmund však túto otázku nechce cez Euro 2012 príliš riešiť. ,,Mojou prioritou je teraz Euro. Sústredím sa len na národný tím,” vyhlásil autor otváracieho gólu šampionátu.

MANCHESTER CITY:
 Samir Nasri bol pred sezónou 2011/12 pod ostrou paľbou kritiky, keď sa rozhodol prestúpiť z Arsenalu do Manchestru City. Fanúšikovia ho kritizovali, že sa k tomuto kroku rozhodol len pre peniaze. Nasri v nedávnom rozhovore vyjadril svoju radosť nad tým, že dokázal všetkým kritikom hlavný dôvod transferu, ktorým bol túžba získať anglickú trofej, čo sa mu aj podarilo.

NEWCASTLE:
Tim Krul nerieši špekulácie, podľa ktorých by mal odísť cez leto z Newcastlu. Krul tvrdí, že ide len o fámy médií a on je naďalej verný farbám svojho klubu, s ktorým sa teší na účasť v pohárovej Európe.

ARSENAL:
K odchodu Robina Van Persieho z Arsenalu sa vyjadril jeho otec. Prečítajte si viac v našom článku tu.

EVERTON:
Veľkým zástancom toho, aby Leigton Baines zotrval v Evertone a neprestúpil do Manchestru United je tréner David Moyes. Ten by podľa britských médií dokonca uvažoval nad koncom pôsobenia v menej slávnom liverpoolskom tíme v prípade, že by Baines odišiel z klubu.

EVERTON:
O Marouana Fellainiho z Evertonu sa podľa najnovších informácií zaujíma už aj Real Madrid.