Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)

sobota, 9. jún 2012 12:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie AC Miláno poprelo špekulácie, podľa ktorých sa snaží získať z Manchestru City Maria Balotelliho. Milánčania sa však zaujímajú o Carlosa Téveza.

MANCHESTER CITY:
O služby slovenského stredopoliara Vladimíra Weissa ml. ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City, sa zaujíma po Espanyole Barcelona aj Fenerbachce Istanbul. Turecký klub, v ktorom pôsobí aj Miroslav Stoch, ponúka Citizens za Weissa vraj 5 miliónov eur.

ARSENAL:
Otec Robina Van Persieho sa nechal počuť, že jeho syn určite nepodpíše zmluvu s žiadnym iným anglickým klubom. Pokiaľ sa teda Van Persie nedohodne s Arsenalom na novej zmluve zrejme zamieri do inej súťaže.

MANCHESTER UNITED:
Tréner poľskej reprezentácie Franciszek Smuda sa domnieva, že Robert Lewandowski v lete opustí Dortmund a posilní Manchester United. Podľa jeho názoru bude smerovať do Anglicka aj Jakub Blaszczykowski. Krajný obranca Poliakov Lukasz Piszcek by naopak mohol posilniť Real Madrid.

NEWCASTLE:
Francúzsky záložník Hatem Ben Arfa zostane zrejme aj v budúcej sezóne v Newcastli. ,,Pokiaľ nedostanem nejakú veľmi atraktívnu ponuku tak zostanem,” povedal  25-ročný špílmacher.

CHELSEA:
Yossi Benayoun je podobne ako Salomon Kalou na odchode z Chelsea. Izraelský záložník podľa najnovších informácií zamieri do Ajaxu Amsterdam.

LIVERPOOL:
Novému trénerovi Liverpoolu Brendanovi Rodgersovi padol do oka kmeňový hráč Arsenalu Nicklas Bendnter, ktorý momentálne reprezentuje Dánsko na Euro 2012. 24-ročný útočník už viackrát vyhlásil, že je z Arsenalu na odchode.