Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)

piatok, 8. jún 2012 10:40 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa denníku Sun je Alex Ferguson pripravený ponúknuť Tottenhamu za Luku Modrića 25 miliónov libier. Britské média sa zhodujú v tom, že tento prestup je realizovateľný, nakoľko Modrić túži hrať v Lige majstrov.

TOTTENHAM:
Rafael Van Der Vart v rozhovore pre pánsky magazín Playoy priznal, že by si v budúcnosti rád zahral v talianskej Serii A. Prednedávnom ale uistil fanúšikov Spurs, že Tottenham v dohľadnej dobe určite neopustí.

LIVERPOOL
: Ani po odchode Kennyho Dalgisha z lavičky Liverpoolu nestratilo vedenie The Reds záujem o Mohameda Diamého, ktorý je momentálne voľným hráčom, po tom ako mu skončila zmluva vo Wigane. Podľa Sky Sports má o služby 24-ročného defenzívneho záložníka záujem aj nový tréner tímu Brendan Rodgers.

LIVERPOOL:
Včera preletela britskými médiami správa o odchode Maxiho Rodrígueza z Liverpoolu naspäť do Argentíny. Ten však dnes tieto špekulácie rezolútne poprel a vyhlásil, že je pripravený dodržať v Liverpoole kontrakt, ktorý mu končí po budúcej sezóne.

MANCHESTER CITY:
O srbského ľavého obrancu Manchestru City Aleksandra Kolarova prejavil záujem milánsky Inter.

CHELSEA:
Ďalším záujemcom o služby Salomona Kaloua je Newcastle. Včera sme vás informovali o tom, že sa oňho zaujíma aj Arsenal, Liverpool, Galatasaray a Olympique Lyon.

FULHAM:
Najlepším hráčom sezóny 2011/12 vo Fulhame bol po druhýkrát za sebou zvolený fanúšikmi klubu americký reprezentant Clint Dempsey. Je otázne, či sa mu podarí tento honor získať aj do tretice, keďže o autora 23-gólov z uplynulého ročníka je záujem u viacerých popredných klubov Premier League. 

WEST BROMWICH ALBION:
Novým trénerom W.B.A. sa stáva asistent Kennyho Dalgisha z minulej sezóny z Liverpoolu Steve Clarke.  Ten nahradí v pozícií hlavného kormidelníka West Bromwichu Roya Hodgsona, ktorý momentálne vedie anglickú reprezentáciu na Euro 2012.

NORWICH:
Nového trénera má aj Norwich, ktorý po odchode Paula Lamberta do Aston Villy priviedol na lavičku Chrisa Hughtona. Ten prichádza do Premier League z druholigového Birminghamu.