Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.)

štvrtok, 7. jún 2012 17:48 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Barcelona bojuje o Albu
Hoci vedenie Valencie viackrát prízvukovalo, že Jordi Alba je nepredajným artiklom najnovšie správy naznačujú čosi iné. Zdroje blízke Valencii i FC Barcelona tvrdia, že prestup Albu na Nou Camp by sa mal zrealizovať už v najbližších dňoch. 23-ročný španielsky reprezentačný obranca by mal zamieriť do Barcelony za približne 15 miliónov eur.

Aršavin možno zostane v Petrohrade
Zenit Petrohrad dúfa, že sa mu cez leto podarí udržať v tíme ruského kapitána Andreja Aršavina, ktorý prišiel do Zenitu cez zimu z Arsenalu Londýn na polročné hosťovanie. Podľa výkonného riaditeľa ruského veľkoklubu Maxima Mitrofanova momentálne záleží všetko od postoju samotného hráča.

Giroud na predaj až za 50 miliónov libier
Predstavitelia čerstvého majstra francúzskej Ligue 1 tvrdia, že ich ofenzívny klenot Olivier Giroud, ktorý bol najlepším strelcom sezóny vo Francúzsku, nie je na predaj za menej ako 50 miliónov libier. Túto čiastku by za jeho služby v súčasnosti nezaplatil zrejme žiadny klub.

Del Piero do River Plate?
Allesandro Del Piero dostal podľa informácií talianskych médií oficiálnu ponuku prestúpiť do argentínskeho klubu River Plate, kde dávnejšie prestúpil z tímu Starej Dámy aj David Trezeguet.

Aimar naspäť do Valencie?
Skúsený 32 ročný argentínsky ofenzívny stredopoliar Pablo Aimar by sa mohol po šiestich rokoch strávených v tímoch Zaragozy a Benficy Lisabon vrátiť naspäť do Valencie.

Drogba zrejme do Šanghaju
V najbližších dňoch by sa malo rozhodnúť o tom, kam zamieri Didier Drogba, ktorý oznámil svoj koniec v FC Chelsea. Hoci sa najinzentívnejšie hovorí o jeho prestupe do Šanghaju o reprezentanta Pobrežia Slonoviny prejavili záujem aj iné exotické kluby. Jedným z nich je saudskoarabský klub Al Wasl Marwan.

Cissokho na predaj za 11 miliónov eur
Aly Cissokho je na predaj za 11 miliónov eur. Oznámilo to vedenie Lyonu ako reakciu na mediálne šumy o záujme Neapolu či Juventusu.

Tévez chce ukončiť kariéru v Boce
Carlos Tévez vyjadril túžbu ukončiť profesionálnu kariéru v Boce Juniors, kde kedysi začínal s profesionálnym futbalom. Argentínsky útočník však zároveň dodal, že na koniec kariéry zatiaľ nemyslí a v najbližších rokoch chce pomôcť Manchestru City k zisku prestížnych trofejí.

Rodgers chce Johnsona
Nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa zaujíma o služby stredopoliara Manchestru City Adama Jonhsona. Rodgers údajne zvažuje ponúknuť City za jeho služby 16 miliónov libier.

Vertonghen jednou nohou na White Hart Lane
Príbeh o kúpe obrancu Ajaxu Amsterdam Jana Vertonghena Tottenamom sa blíži ku zdarnému koncu. Informoval o tom hráčov agent Mustapha Nikhili, podľa ktorého by sa mal transfer uzavrieť už v najbližších dňoch.

O Kaloua je záujem
Zmluva reprezentanta Pobrežia Slonoviny Salomona Kaloua vyprší v Chelsea už v najbližších dňoch a preto sa intenzívne hovorí o tom kam zamieri. Podľa britských médií je o neho záujem vo Francúzsku, Turecku i Anglicku. Hovorí sa najmä o Olympique Lyon, Galatasarayi a Liverpoole.

Fellainiho chce aj Abramovič
Chelsea Londýn je ďalším anglickým klubom, ktorý by chcel kúpiť z Evertonu perspektívneho belgického záložníka Marouaneho Fellainiho. The Blues vraj zvažujú zaňho ponúknuť Evertonu až 20 miliónov libier.

Dobrotka možno do Slavie
O slovenského obrancu v službách Slovana Bratislava Martina Dobrotku sa zaujíma pražská Slávia.