Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)

utorok, 5. jún 2012 13:15 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Vedeniu Červených Diablov sa podarilo získať prvú veľkú posilu. Stáva sa ňou dlhšie avizovaný Shinji Kagawa z Borussie Dortmund. Prestupu japonského ofenzívneho stredopoliara bráni už len obligátna zdravotná prehliadka a pracovné povolenie na Britských Ostrovoch. Podľa informácií anglických periodík prestupuje na Old Trafford za 15 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Mladý francúzsky záložník Paul Pogba je definitívne na odchode z Manchestru United, kde mu končí o pár dní zmluva. Vyzerá to tak, že sa už čoskoro upíše Juventusu Turín, ktorý má o jeho služby dlhodobo veľký záujem.

CHELSEA:
Definitívnou bodkou za prestupom Edena Hazarda do FC Chelsea bolo včerajšie oficiálne potvrdenie vedenia klubu novej posily. Prestupová čiastka nebola zverejnená, no podľa odhadov sa pohybovala okolo 30 miliónov libier.

CHELSEA:
Eden Hazard priznal, že sa do posledného momentu rozhodoval medzi Manchestrom Untied a FC Chelsea. Napokon uprednostnil klub z Londýnu najmä preto, že v ňom má vraj väčšiu šancu presadiť sa a pravidelne hrávať.

CHELSEA:
Snaha The Blues získať mladého ofenzívneho stredopoliara Sao Paulo Lucasa Rordiguesa Mouru narazila na tvrdý kameň. 19-ročný brazílsky supertalent  totiž nebude na predaj skôr ako po MS 2014, ktoré sa budú konať v jeho rodnej krajine.

LIVERPOOL:
Nový kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers, ktorý bol vymenovaný do tejto pozície minulý piatok, poprel všetky špekulácie, podľa ktorých je útočník Luis Suárez na odchode z Anfield Road.

SWANSEA:
Novým kormidelníkom Swansea by sa mohol stať po odchode Brendana Rodgersa do Liverpoolu bývalý skvelý francúzsky reprezentant Marcel Desailly.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs by z West Hamu rado získalo 23-ročného talentovaného stopéra Jamesa Tomkinsa a skúseného 32-ročného reprezentačného brankára Anglicka Roberta Greena.