Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.)

pondelok, 4. jún 2012 12:26 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Gareth Bale podľa denníku Daily Mirror zvažuje svoju budúcnosť na White Hart Lane. Ak hlavným kormidelníkom Tottenhamu nezostane Harry Redknapp je pripravený klub opustiť. Na odchode by bol v tomto prípade zrejme Luka Modrić, ktorého chce Manchester United.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs zvažuje, že zabojuje o francúzskeho útočníka čínskeho Šanghaja Nicolasa Anelku, ktorý v minulej sezóne prestúpil do Činy z FC Chelsea.

TOTTENHAM:
Holandský internacionál Rafael van der Vaart nevylučuje, že cez leto opustí Tottenham. Holandský záložník tak podporil špekulácie, podľa ktorých má blízko k prestupu do nemeckého Schalke 04.

LIVERPOOL:
276 stretnutí s bilanciou 71 gólov. Na týchto číslach sa zastavili štatistiky holandského útočníka Dirka Kuyta v drese FC Liverpool. 31-ročný futbalista sa sťahuje z Anfield Road do tureckého Fenerbachce Istanbul, kde bude spoluhráčom Slováka Miroslava Stocha.

CHELSEA:
Prestup Gregoryho van  der Wiela z Ajaxu Amsterdam do Chelsea je vraj na spadnutie. Hoci sa žiadne rokovanie medzi klubmi oficiálne nepotvrdili samotný hráč priznáva, že by do Chelsea veľmi rád prestúpil. ,,Samozrejme, že by som chcel. Chelsea je vynikajúci klub,” vyhlásil.

MANCHESTER CITY:
Získanie Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund sa Citizens výrazne skomplikovalo. 23-ročný stopér totiž podpísal s Borussiou novú 5-ročnú zmluvu. Po uzavretí nového kontraktu sa príliš neočakáva, že by chcel klub z Nemecka rokovať o jeho predaji. O nemeckého reprezentanta sa zaujímal aj Manchester United.

BLACKBURN:
Záložník Blackburnu Junior Hoilett je údajne blízko k prestupu do Borussie Monchengladbach.