Main Content

Ronaldo odmietol podpísať dres 10-ročnému dievčatku

pondelok, 4. jún 2012 11:56 | Autor: Erik Tejedi

Ronaldo odmietol podpísať dres 10-ročnému dievčatku
Ronaldo odmietol podpísať dres 10-ročnému dievčatku | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Dvadsaťsedemročná hviezda madridského Realu odmietla žiadosť o autogram, o ktorý ho požiadala jeho desaťročná fanúšička. Údajne preto, že mala na sebe oblečený dres Barcelony.

Kanonier španielskeho majstra Realu Madrid a Portugalska sa odmietol podpísať desaťročnému dievčatku, nakoľko mala na sebe oblečený dres najväčšieho rivala Pusiniek.

V liste, ktorý do španielskych médií rozposlal jej otec Robert Filipe sa píše, že dievčatko nemalo na sebe dres preto, aby provokovalo Portugalca. Išlo len o zhodu náhod. Dres mala oblečený pretože sa práve vracali s rodinou z výletu z Barcelony.

Prinášame vám preklad listu od otca už zrejme bývalej fanúšičky Cristiana Ronalda. List bol rozposlaný do známych španielskych denníkov vrátane plátkov Sport či Mundo Deportivo.

"Dobrý deň,

Chcel by som sa pozrieť Cristianovi Ronaldovi rovno do očí a povedať mu, že práve stratil fanúšika.

Vysvetlím čo sa vlastne stalo.

Moja 10-ročná dcéra máva bežné tréningy, no jeden bol zrušený pre prípravu Portugalska na Euro 2012, keďže prípravy prebiehali v tom istom tréningovom centre.
Chceli sme využiť túto šancu a vidieť všetkých osobne a zblízka. Bohužiaľ moja zvyčajne šťastná a veselá dcéra odchádzala smutná a sklamaná. Keď som sa jej spýtal, čo sa stalo, len pokrčila plecami a povedala: "Cristiano mi odmietol dať autogram, lebo som mala oblečený dres Barcy."

Neviem čo mám povedať. Dres sme jej kúpili ako suvenír z výletu z Barcelony. Keby sme boli na výlete v Madride, mala by na sebe dres Realu. Bolelo ma vidieť sklamanie v očiach mojej dcéry. Nebolo ľahké povedať 10-ročnému dievčatku, prečo bolo odmietnuté. Hlavne potom, čo sa týždne tešila, že ho uvidí naživo. Potreboval som vám to povedať. Vďaka že ste si to prečítali."