Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.)

nedeľa, 3. jún 2012 13:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Budúcnosť Harryho Redknappa na lavičke Tottenhamu je naďalej nejasná. Charizmatický kormidelník žiada od vedenia klubu minimálne trojročný kontrakt s výrazným navýšením platu, čo odmieta predseda klubu Daniel Levy. Ak by Redknapp v Tottenhame skončil vraj by ho mohol nahradiť Roberto Martínez z Wiganu, o ktorom sa dlho hovorilo ako o kandidátovi na post trénera Liverpoolu.

MANCHESTER UNITED:
Novou letnou posilou Manchestru United by sa mohol stať čoskoro Kwadwo Asamoah, ktorý je na odchode z Udinese. O ghanského záložníka sa zaujíma hneď niekoľko popredných klubov, samotný hráč však túži po prestupe na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sníva o tom, že sa mu v lete podarí priviesť na Old Trafford trojicu Luka Modrič, Leighton Baines a Cheick Tioté. Na angažovanie týchto hráčov by však potreboval podľa odhadov až 70 miliónov libier.

LIVERPOOL:
Dirk Kuyt by podľa špekulácií britských médií mohol zamieriť do Fiorentiny výmenou za Manuela Vargasa. The Reds sa zaujímajú aj o Clinta Dempseyho z Fulhamu.

MANCHESTER CITY:
Cititens podľa denníku Sunday Mirror pripravujú ponuku vo výške 25 miliónov libier za záložníka Athletica Bilbao Javiera Martíneza.

SWANSEA:
Novým trénerom Swansea sa nestane asistent Roberta Martíneza z Wiganu Greaeme Jones, o ktorom sa v poslednom týždni hovorilo ako o horúcom kandidátovi. Táto možnosť stroskotala po tom ako sa Jones nedohodol so Swansea na podmienkach zmluvy.