Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.6.)

sobota, 2. jún 2012 13:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Luis Nani nevylučuje, že v budúcnosti opustí Manchester United. Vedenie Červených Diablov sa s nim snaží už toto leto predĺžiť kontrakt, ktorý má zatiaľ platný do konca sezóny 2014/2015. Portugalský virtuóz však váha, či o dva roky nebude chcieť vyskúšať aj inú ligu. 

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini netrpezlivo čaká na to, či sa vedeniu Arsenalu podarí predĺžiť zmluvu s Robinom Van Persiem. Ak sa tak nestane je pripravený oňho zabojovať.

TOTTENHAM: Harry Redknapp dúfa, že mu vedenie klubu ponúkne dlhodobejší kontrakt. Ten súčasný mu trvá len do konca budúcej sezóny, no on údajne žiada minimálne 3 roky na to, aby mohol z mužstva Spurs vybudovať klub, ktorý bude pravidelne účinkovať v Lige majstrov.

TOTTENHAM:
Prestup Jana Vertonghena z Ajaxu Amsterdam do Tottenhamu by sa mal udiať v priebeh niekoľko najbližších dní. Potvrdil to sám Vertonghen. ,,Je to otázka niekoľkých týždňov, možno dokonca dní,” tvrdí. Na White Hart Lane by sa mal sťahovať za 14 miliónov libier.

TOTTENHAM: Harrymu Redknappovi robia na čele vrásky defenzívnej opory klubu Ladleyho Kinga. Toho dlhú dobu trápia zranenia a je možné, že pre ne dokonca ukončí aktívnu kariéru. King sa nechal počuť, že v prípade, ak bude nútený s futbalom skončiť rád by v tíme Spurs zastával pozíciu asistenta trénera, či iného člena realizačného tímu. 

CHELSEA: Brazílsky útočník FC Porto Hulk nechcel potvrdiť informácie médií o svojom prestupe za 38 miliónov libier do FC Chelsea. Zároveň ich však nevylúčil. ,,Nechávam to na svojom agentovi,” vyhlásil Hulk.

LIVERPOOL:
Prvou posilou, ktorú si vyhladol nový tréner Liverpool Brendan Rodgers by mal byť 24-ročný defenzívny záložník Marouane Fellaini z Evertonu. 

ARSENAL:
27-ročný belgický reprezentant Thomas Vermaelen potešil fanúšikov Arsenalu vyhlásením, že klub Gunners nikdy v živote vlastným rozhodnutím neopustí. ,,Milujem Londýn. Mám tu dom, som tu nesmierne šťastný,” povedal.

NORWICH:
Grant Holt, ktorý nedávno priznal, že ho láka prestup z Norwichu do kvalitnejšieho tímu nie je podľa výkonného riaditeľa “anglických kanárikov” v žiadnom prípade na predaj.

INÉ:
Anglická reprezentácia má problémy so záložnou radou svojho tímu pre Euro 2012. V tíme nového trénera Roya Hodgsona sa určite nepredstaví Gareth Barry a Frank Lampard. Otázny je tiež štart Scotta Parkera, ktorého zranenie sa lieči pomalšie ako sa čakalo.