Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)

štvrtok, 31. máj 2012 12:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: So šokujúcou špekuláciou dnes prišiel španielsky Sport.es, podľa ktorého sa chystá parížsky veľkoklub PSG ponúknuť 150 miliónov eur za útočníka Red Devils Waynea Rooneyho.

MANCHESTER UNITED:
Informácie o definitívnom prestupe Shinjiho Kagawu do Manchestru United stále nie sú potvrdené. Japonský ofenzívny stredopoliar mal smerovať na Old Trafford za 15 miliónov eur z Borussie Dormund. Pred oficiálnym potvrdením transferu však musia manažéri Dortmundu a United dotiahnuť ešte niekoľko detailov, ktoré sa týkajú vyplácania bonusov v prípade, že sa bude Kagawovi v drese Červených Diablov dariť podľa očakávaní.

LIVERPOOL
: Novým trénerom Liverpoolu sa podľa všetkého stane najmenej očakávaný kandidát Brenan Rodgers, ktorý v uplynulej sezóne viedol Swansea. Informácia by sa mala potvrdiť v priebehu dnešného dňa. Neoficiálne správy  tvrdia, že sa Rodgers dohodol s LFC na trojročnom kontrakte.

CHELSEA:
Je už dlhšiu dobu známe, že Salomon Kalou po sezóne opustí Chelsea. Podľa najnovších správ by mal posilniť nemecký klub Schalke 04. O jeho služby sa zaujíma aj Arsenal.

CHELSEA:
Vedenie Blues naďalej rokuje s FC Porto o uvoľnení brazílskeho útočníka Hulka. Chelsea vraj núka portugalskému klubu 40 miliónov libier.

CHELSEA:
Mužstvo zo Stamford Bridge by mohol pred novou sezónou posilniť aj útočník Newcastlu Demba Ba, ktorý by mal byť k dispozícií už za 7 miliónov libier. To je totiž čiastka, ktorá sa uvádza v jeho zmluve s Newcastlom a pri nej by mu malo vedenie klubu umožniť  odchod.

TOTTENHAM:
Do Schalke 04 by sa mohol sťahovať aj Rafael Van Der Vaart z Tottenhamu, ktorý by tak nadviazal spoluprácu so svojim spoluhráčom z reprezentácie Klaasom-Huntelaarom. Schalke za holandského stredopoliara núka Tottenhamu 10 miliónov libier.

ASTON VILLA:
Novým trénerom Aston Villy by sa mohol stať Paul Lamert, ktorý v minulej sezóne viedol Norwich. Villans hľadajú nového kormidelníka  po tom, ako sa rozlúčili po nevydarenom ročníku 2011/2012 s Alexom McLeishom.