Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)

utorok, 15. máj 2012 13:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & UNITED: Útočník Carlos Tévez šokoval červenú časť Manchestru počas osláv majstrovského titulu Citizens transparentom s nápisom “R.I.P Fergie”, čo znamená “Odpočívaj v pokoji, Fergie”. Vedenie Manchestru City sa za prešľap kontroverzného Argentínca okamžite ospravedlnilo. 

MANCHESTER CITY & UNITED:
Eden Hazard stále nechce prezradiť, do ktorého klubu prestúpi. Isté však je, že to bude Manchester. ,,Do Manchestru, ako som už hovoril. Rozhodne sa čoskoro,” vyhlásil Hazard na otázku novinárov.

MANCHESTER CITY:
Vincent Kompany poprel, že počas leta opustí Manchester City, ako informovali len nedávno viaceré britské denníky. Belgický kapitán Citizens chce so svojim mužstvom po zisku anglického titulu získavať ďalšie trofeje. ,,Sme hladní po úspechoch. Chcem toho vyhrať omnoho viac,” povedal Kompany.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa bude môcť spoľahnúť na služby Paula Scholesa aj v budúcej sezóne. Anglickému stredopoliarovi, ktorý sa v polovici nedávno skončenej sezóny vrátil “z dôchodku” na trávniky  futbal opäť zachutil a v budúcej sezóne chce dopomôcť United k návratu na prvé miesto Premier League. Scholes a United predĺžili súčasný kontrakt o jeden rok.

MANCHESTER UNITED:
Najlepším hráčom Manchestru United sa v tejto sezóne stal 26-ročný reprezentant Ekvádoru Antonio Valencia. O ocenení rozhodovali samotní hráči Red Devils.

MANCHESTER UNITED
: Vedenie United sa zaujíma o Roberta Lewandovského, ktorý v sezóne 2011/2012 strelil v drese nemeckého majstra 30 gólov.

LIVERPOOL
: Podľa špekulácií Daily Mirror Kenny Dalgish opúšťa Liverpool. Na lavičke The Reds by ho mal nahradiť Roberto Martínez z Wiganu.

LIVERPOOL
: Dirk Kuyt sa ešte nechystá do Feyenoordu. Holandský internacionál síce nevylučuje svoj návrat do klubu, vďaka ktorému prenikol do veľkého futbalu, no podľa jeho slov sa tak stane až o pár sezón neskôr. 31-ročný Kuyt je presvedčený, že má stále výkonnosť na to, aby mohol Liverpoolu či inému špičkovému klubu čo ponúknuť.

ARSENAL
: Podľa Daily Mirror oslovilo vedenie Manchestru City Arsenal ohľadom kúpy Robina Van Persieho. Citizens sa holandského útočníka ponúkajú Gunners 25 miliónov libier a samotnému hráčovi týždenný plat v astronomickej výške 250 tisíc libier.