Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)

nedeľa, 13. máj 2012 13:18 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Kenny Dalgish je pripravený cez leto zapracovať na posilnení kádru The Reds. ,,S majiteľom klubu o tom hovoríme celú sezónu. Viem, kde sa potrebujeme posilniť, máme plán. Teraz na tom musíme zapracovať, aby bol zrealizovaný,” prezradil novinárom Dalgish.

LIVERPOOL:
Včera sa na internetovej stránke portálu goal.com objavila špekulácia, podľa ktorej požiadal Martin Škrtel vedenie Liverpoolu o povolenie prestupu do iného tímu, v prípade, že by sa o jeho služby zaujímalo mužstvo s vysokými ambíciami v Lige majstrov.  Škrtel vraj totiž nie je spokojný s výsledkami Liverpoolu, ktorý bude opäť chýbať v Champions League.

LIVERPOOL:
Mohamed Diamé po sezóne pravdepodobne opustí mužstvo Wiganu, nakoľko mu v klube končí zmluva. O služby 24-ročného senegalského defenzívneho stredopoliara má záujem predovšetkým Liverpool, ktorý mu plánuje ponúknuť atraktívnu mzdu.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa zúčastnil ako divák finále nemeckého pohára medzi Bayernom Mníchov a Dortmundom, aby si pozrel hru japonského ofenzívneho stredopoliara Dortmundu Shinjiho Kagawu. 23-ročný Japonec sa v zápase postaral o úvodný gól už v tretej minúte a neskôr na ďalší presný zásah Dortmundu asistoval.

TOTTENHAM:
Harry Redknapp dúfa, že sa vedeniu Spurs podarí v lete udržať v tíme Emmanuela Adebayora, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City. Citizens o jeho služby záujem nemajú, no vyhlásili, že ho predajú tímu, ktorý učiní najvyššiu ponuku.

ARSENAL
: Nicklas Bendtner verí, že sa nebude musieť v budúcej sezóne vrátiť do Arsenalu, ktorého je stále kmeňovým hráčom. Dánsky útočník vyjadril túžbu prestúpiť do nového klubu, v ktorom by mohol nájsť novú výzvu.

ARSENAL
: Manželka Robina Van Persieho vliala fanúšikom Gunners miernu dávku optimizmu vyhlásením, že spolu s manželom sú v Londýne spokojní a rozhodne neplánujú toto mesto opustiť. Nepriamo tak vylúčila možnosť, že by Van Persie nepredĺžil zmluvu s Arsenalom a putoval do iného klubu.

MANCHESTER
CITY: Podľa denníku Sun je prestup Edena Hazarda do Manchestru City už hotovou vecou. Lille za mladučkého Belgičana údajne zinkasuje 35 miliónov libier.

CHELSEA
: David Luiz sa čoraz intenzívnejšie skloňuje v súvislosti s prestupom do Barcelony. Podľa najnovších informácií by sa tomuto transferu nebránil ani samotný brazílsky stopér.

CHELSEA
: O ďalšieho stopéra Chelsea sa zaujíma ďalší španielsky veľkoklub. Realu Madrid sa veľmi zapáčil Branislav Ivanovič, za ktorého by chceli ponúknuť „The Blues“ 15 miliónov libier.