Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)

sobota, 12. máj 2012 14:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel bol podľa fanúšikov najlepším hráčom The Reds v končiacej sezóne 2011/2012. Slovenský urastený stopér získal 44% všetkých hlasov priaznivcov The Reds na oficiálnej klubovej stránke FC Liverpool. Na druhom mieste sa umiestnil Luis Suárez, tretí bol Daniel Agger.

TOTTENHAM: Harry Redknapp poprel špekulácie médií, ktoré včera informovali o prestupe Garetha Balea do Barcelony za 40 miliónov eur. ,,Nemyslím si, že by na tom bolo niečo pravdy. Nie je šanca, aby taký prestup prešiel,” vyhlásil kormidelník Spurs.

CHELSEA: Budúcnosť Didiera Drogbu po tejto sezóne je stále nejasná. Podľa médií okrem alternatív jeho zotrvania v Chelsea, alebo prestupu do čínskej ligy, v ktorej by si prišiel na nemalé peniaze, existuje aj tretia možnosť, podľa ktorej by sa vrátil do francúzskej ligy do Olympique Marseille.

CHELSEA:
Zdravotné problémy obrancov Garyho Cahilla a Davida Luiza pretrvávajú a je isté, že budú The Blues chýbať v zajtrajšom zápase s Blackburnom. Naďalej je otázny aj ich štart vo finále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov.

NEWCASTLE: Newcastle United prejavil záujem o holandského internacionála v Juventuse Turín Eljera Eliu, ktorý je už dlhšiu dobu spájaný s letným prestupom na Britské Ostrovy. Trhová hodnota 25-ročného krídelníka sa odhaduje na sedem miliónov eur.

MANCHESTER UNITED: Včera sme vás informovali o odchode Dimitara Berbatova z Manchestru United. Záujem o najlepšieho strelca Premier League z minulej sezóny oficiálne prejavilo Lazio Rim, ktoré už jedná s Bulharom o podmienkach zmluvy.

ASTON VILLA:
V poslednom ligovom zápase v tejto sezóne by sa mal na súpiske Aston Villy objaviť uzdravený Darren Bent, ktorý by zároveň nemal chýbať ani v drese Anglicka na Euro 2012.

FULHAM:
O amerického reprezentanta Clinta Dempseyho, ktorý bol v tejto sezóne najdôležitejším mužom v zostave Fulhamu, sa okrem Arsenalu zaujíma už aj Everton a Liverpool.