Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)

piatok, 11. máj 2012 13:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa čerstvých správ nie je ešte prestup Shinjiho Kagawu do Manchestru United hotovou vecou, nakoľko do boja o japonskú hviezdu Borussie Dortmund vstúpil konkurenčný Arsenal.

MANCHESTER UNITED: Dimitar Berbatov je na odchode z Manchestru United a pravdepodobne aj z celej Premier League. ,,Už nechce hrať za ďalší anglický klub. Rád by skúsil inú ligu, má za sebou frustrujúcu sezónu,” povedal hráčov agent Emil Dančev.

MANCHESTER UNITED:
Podľa Alexa Fergusona sa Chris Smalling nestihne dať zdravotne do poriadku pred začiatkom Euro 2012 a bude tak Albiónu na európskom šampionáte chýbať. Mladý stopér má vraj vážnejšie problémy s trieslami.

CHELSEA: Mladý Belgičan Romelu Lukaku, ktorý pred sezónou prišiel do Chelsea ako nádejná náhrada za Didiera Drogbu zatiaľ nie je spokojný so svojou pozíciou v tíme The Blues. Iba 18-ročný útočník by preto uvítal hosťovanie. ,,Hrať dostatok zápasov je pre moju kariéru najdôležitejšie,” vyhlásil.

CHELSEA
: Londýnska Chelsea by rada priviedla do svojho tímu obrancu Ajaxu Amsterdam Gregoryho van der Wiela, o ktorého sa zaujíma aj AS Rím a Real Madrid. Rímsky klub vraj už ponúkol Ajaxu za mladého obrancu 3 milióny eur.

CHELSEA:
Podľa denníku Blic sa na Stamford Bridge bude cez leto sťahovať hviezda Partizanu Belehrad Lazar Markovic, ktorý prestúpi do tímu The Blues za sedem miliónov eur.

TOTTENHAM
: Brankárska opora Tottenhamu Brad Briedel má blízko k športovému dôchodku a preto sa vedenie Spurs sústredí na nájdenie vhodnej dlhodobej náhrady za tohto vynikajúceho brankára. Hovorí sa najmä o Benovi Fosterovi z Birminghamu City.

MANCHESTER CITY:
Podľa britských médií sa medzi Neapolom a Manchestrom City uskutočnili prvé rokovania v súvislosti s prestupom útočníka Edisona Cavaniho na Etihad Stadium.