Main Content

Kaká neplánuje Real Madrid opustiť. Chce získavať trofeje.

piatok, 11. máj 2012 11:11 | Autor: Anton Martinka

Kaká neplánuje Real Madrid opustiť. Chce získavať trofeje.
Kaká neplánuje Real Madrid opustiť. Chce získavať trofeje. | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Kaká médiám zopakoval, že nemá v úmysle cez leto opustiť káder Los Blancos. Taktiež podotkol, že zahodená penalta v semifinále Ligy Majstrov proti Bayernu bola jedným z najhorších okamihov jeho kariéry.

Brazílčan je rok čo rok spojovaný s odchodom z Realu Madrid. Dôvod je prostý. V tíme Josého Mourinha si dlhodobo nevie vypracovať stabilné miesto v základnej zostave.

Napriek tejto skutočnosti Kaká nestráca motiváciu, hoci priznal, že sa necíti byť v Reale Madrid tak dôležitý, ako kedysi v drese AC Miláno. 

“Stále mám zmluvu na tri roky. Chcem tu zostať a získavať ďalšie tofeje. Titul v La Lige bol ďalším míľnikom v mojej kariére,“ uviedol Kaká pre Globo TV. “ Je to trochu iné na čo som bol zvyknutý, pretože som menej dôležitým hráčom ako predtým. To ma však motivuje k tomu, aby som sa stal kľúčovým hráčom znovu,“ pokračoval.

Bývalá hviezda AC Miláno priznala, že zle kopnutá penalta v semifinále Ligy Majstrov sa stala jedným z najhorších okamihov v jeho kariére. “Je to okamih, ktorý budem nosiť so sebou po zvyšok môjho života. Je to pre mňa podobné ako stratené finále Ligy Majstrov roku 2005 s Milánom, či MS 2010 s Brazíliou.”