Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.)

štvrtok, 10. máj 2012 17:02 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie sa rýchlo blíži. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.



Mancini blízko podpisu

Bohatí šejkovia vlastniaci klub Manchestru City sú pripravení ponúknuť Robertovi Mancinimu novú zmluvu v prípade, ak sa mu podarí doviesť v poslednom zápase sezóny Citizens k majstrovskému titulu. City na to potrebujú jediné, zdolať Queens Park Rangers.

Prvá nominácia pod vedením Hippa a Grigu
Stanislav Griga a Michal Hipp urobili svoju prvú spoločnú nomináciu slovenskej reprezentácie, ktorá si zahrá v máji v prípravných zápasoch proti Poľsku a Holandsku. Pozrite si ju tu.

Pogba vraj definitívne do Juventusu
Podľa Corriere Dello Sport sa dnes uzavrel prestup mladučkého  francúzskeho záložníka Paula Pogbu z Manchestru United do Juvntusu Turín. Pogbovi končí v Manchestri zmluva a tak mal právo rozhodnúť sa sám o svojej budúcnosti. Podľa informácií denníka uprednostnil Juventus. Pravdepodobne zavážilo aj to, že v drese Starej Dámy bude mať väčšiu šancu presadiť sa do základnej zostavy.

AS Rím chce Van Der Wiela

AS Rím chce po vzore minulého roku aj v tomto lete výrazne posilniť svoj káder a zväčšiť tak svoje šance na ligový titul v budúcom ročníku Serie A. Obranu by rád vystužil o obrancu Ajaxu Amsterdam Gregoryho van der Wiela, za ktorého plánuje ponúknuť 5 miliónov eur.

Škrtel vynechá prípravné zápasy
Opora slovenskej reprezentácie neabsolvuje prípravné zápasy s Poľskom a Holandskom, nakoľko včera podstúpil dlhšie plánovanú operáciu nosa a v tejto sezóne si už viac nezahrá. Škrtel vynechá aj stretnutie so Swansea.

Yaya Touré šokoval

Dvojgólový hrdina víkendového stretnutia Tottenhamu s Manchestrom City (0-2) šokoval fanúšikov Citizens vyhlásením, že by sa rád vrátil do Barcelony. ,,Už pred dvoma rokmi som hovoril, že by som sa tam raz rád vrátil. Je to najdôležitejší klub v mojej kariére, Barcelonu milujem,” vyhlásil reprezentant Pobrežia Slonoviny.

Hernandez neposilní Mexiko na Olympiáde

Vedenie Červených Diablov zatiahlo za svoje motúziky a dohodlo sa s mexickým zväzom, aby útočník Javier Hernandez nemusel reprezentovať svoju krajinu na letnej Olympiáde v Londýne.

Potvrdené. Van Persieho chce Juventus

Prvým klubom, ktorý oficiálne potvrdil záujem o služby Robina Van Persieho, je Juventus. Arséne Wenger si z toho vraj zatiaľ nerobí ťažkú hlavu, pretože je presvedčený, že sa mu napokon podarí s holandského internacionála udržať v tíme.