Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)

pondelok, 30. apríl 2012 11:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

REPREZENTÁCIA: Najväčším favoritom na post trénera anglickej reprezentácie na Euro 2012 nie je Harry Redknapp z Tottenhamu, ale Roy Hodgson. Toho anglická futbalová asociácia (FA) oslovila prekvapujúco ako prvého, po tom ako jej West Bromwich udelil povolenie s nim rokovať.

MANCHESTER UNITED:
Luís Nani neplánuje Manchester United v dohľadnej dobe opustiť, práve naopak. Podľa informácií britských médií sa práve pustil spoločne s agentom do série rokovaní o jeho novej zmluve s Červenými Diablami.

MANCHESTER UNITED:
O prestupe na Old Trafford sníva 22-ročný francúzsky stopér Mapou Yanga-Mbiwa, ktorý patrí medzi kľúčových hráčov vedúceho tímu Ligue 1 Montpellieru. O 8-násobného reprezentanta Francúzska do 21 rokov sa zaujíma viacero popredných klubov, údajne vrátane United. ,,Hrať za Manchester je môj sen,” vyhlásil mladík.

TOTTENHAM:
Ak by sa Harry Redknapp náhodou stal trénerom Anglicka jeho nástupcom by mohol byť španielsky manažér Robert Martinez, ktorý v súčasnosti vedie Wigan. Favoritom na post  trénera Anglicka je ale Roy Hodgson. Fanúšikovia Spurs sa teraz domnievajú, že fámy o odchode Redknappa z Tottenhamu ich tímu výrazne uškodili v závere sezóny.

LIVERPOOL:
Prvou letnou posilou Liverpoolu sa podľa všetkého stane švédsky záložník AZ Alkmaar Rasmus Elm, ktorý príde na Anfield Road za 8 miliónov libier. The Reds by radi získali aj Oliviera Girouda, kanoniera Montpellieru.

MANCHESTER CITY:
Roberto Manicni sa zahral na veštca a domnieva sa, že víťazný gól dnešného zápasu Manchester City – Manchester United strelí argentínsky útočník „Citizens” Carlos Tévez.

EVERTON:
Skôr než sa začne Everton sústrediť na prestupový trh stanovil si prioritu podpísať novú zmluvu so Stevenom Pienaarom, ktorý je momentálne v Tottenhame na hosťovaní.