Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)

nedeľa, 29. apríl 2012 11:42 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Frank Lampard je po zmene hlavného trénera v Chelsea veľmi spokojný a  vôbec neuvažuje nad tým, že tím opustí. Hneď po konci sezóny si plánuje s predstaviteľmi klubu sadnúť za jeden stôl a podpísať nový kontrakt.  

CHELSEA: Nádej Chelsea na získanie Gonzala Higuaína z Realu Madrid stúpa. Higuaín totiž nie je spokojný so svojou pozíciou v tíme Bieleho Baletu a uvažuje o odchode zo Santiago Bernabeu. Chelsea je pripravená za Huguaína zaplatiť nemalú čiastku peňazí.

CHELSEA
: Letný prestupový trh ešte nie je oficiálne ani otvorený, no Chelsea sa už dohodla na získaní prvej veľkej posily. Na Stamford Bridge sa bude sťahovať mladučký 23-ročný nemecký reprezentant Marko Marin, ktorý prestúpi do Chelsea z Werderu Brémy za 8 miliónov libier.

CHELSEA:
The Blues by v lete radi získali záložníka Evertonu Marouaneho Fellainiho, za ktorého plánujú ponúknuť až 22 miliónov eur. Okrem Fellainiho by radi získali z menej slávneho liverpoolskeho tímu aj Rossa Barkleyho.

TOTTENHAM: Gareth Bale možno po sezóne opustí White Hart Lane. ,,Pokiaľ sa nedostaneme do Ligy majstrov budem si musieť s vedením klubu sadnúť a zvážiť, čo je pre mňa najlepšie,” vyhlásil waleský reprezentant, o ktorého služby má veľký záujem najmä Real Madrid.

MANCHESTER UNITED:
V zajtrajšom zápase Manchestru United s Manchestrom City bude Červeným Diablom zrejme chýbať Luís nani, ktorý ma problémy s ľavou nohou.

MANCHESTER CITY:
Podľa Roberta Manciniho je pred záverom sezóny väčším favoritom na zisk titulu konkurenčný Manchester United, pretože po ich pondelňajšom vzájomnom zápase čaká Manciniho zverencov ešte náročný zápas v Newcastle, ktorý bojuje o Ligu majstrov.