Main Content

REBRÍČEK: 5 víkendových zápasov, ktoré by ste mali videť (4# Apríl)

piatok, 27. apríl 2012 15:23 | Autor: Martin Gregor

REBRÍČEK: 5 víkendových zápasov, ktoré by ste mali videť (4# Apríl)
REBRÍČEK: 5 víkendových zápasov, ktoré by ste mali videť (4# Apríl) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Cez víkend nás čaká ďalšia porcia atraktívnych futbalových zápasov. Sme tu s ďalšou časťou tradičnej piatkovej rubriky s rebríčkom piatich zápasov, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti.

Nemáte kde sledovať tieto zápasy? Pozrite si ich cez internet! Navštívte www.sport7.sk/ziveprenosy (odkaz je aj v ľavom menu) a najdite si vhodný live stream!

  Malaga – Valencia, nedeľa 18.00

V Španielsku je už prakticky rozhodnuté o majstrovi, no rozhodne nie o postupujúcich do Ligy majstrov. O zvyšné dve priečky za Realom Madrid a Barcelonou sa bije hneď niekoľko tímov. Najväčšiu šancu na uchmatnutie týchto pozícií má práve Valencia (55 bodov) a Malaga (52 bodov). Oba tímy však vedia, že strata bodov vo vzájomnom zápase im môže výrazne uškodiť. Domáci sú ešte v náročnejšej pozícií, keďže zo štvrtého miesta majú náskok len troch bodov na piate Levante a štyri na šieste Athletico Bilbao, ktoré má rovnaký počet bodov ako siedme Atlético Madrid. Zápas, ktorému môžeme dať s pokojne prívlastok “Súboj o Ligu majstrov” je na programe v nedeľu podvečer.

  Lille – PSG, nedeľa 21.00


“Majstrovsky” dôležitý zápas je na programe cez víkend vo francúzskej Ligue 1. Tretie Lille privíta na domácej pôde druhý Paris Saint Germain, ktorý potrebuje bezpodmienečne zvíťaziť, ak chce v tabuľke dobehnúť prvý Montpellier. Zverenci Carla Ancelottiho dobre vedia, že Lille perie nepustí len tak ľahko, veď domáci majú stále nádej v tabuľke PSG predbehnúť. Deľba bodov by vyhovovala viac domácim, ktorí by si tak udržali solídny náskok pred štvrtým Lyonom. PSG však stačiť nebude, preto očakávame ofenzívny a atraktívny futbal.

  AS Rím – Neapol, sobota 20.45


Hamšíkovci sú späť v hre o Ligu majstrov. Vďačia za to víťazstvám v posledných  dvoch kolách, no najmä zakopnutiam Lazia Rím, ktoré má v posledných týždňoch otrasnú formu. Mužstvo spod Vezuvu bude cestovať na šláger kola ku konkurenčnému AS v pozícií štvrtého mužstva tabuľky, ktoré stráca na tretiu priečku zaručujúcu Ligu majstrov už len jediný bod. Lenže AS Rím je tiež v hre o Ligu majstrov, hoci strata “Vlkov” na Lazio je až 5-bodová. Remíza nerieši ani pre jedno z mužstiev absolútne nič, očakávame futbal zo strany na stranu.  

  Udinese – Lazio, nedeľa 20.45


Priamy súboj o ligu majstrov medzi sebou zvedú aj Udinese s Laziom. Hostia prídu do “Udine” v pozícií tretieho tímu tabuľky, no s nelichotivou bilanciou troch prehier a jednej remízy v posledných piatich zápasoch. Aj preto budú domáci v stretnutí favoritom. Motivácia nebude chýbať ani na jeden zo strán, kým domáci budú mať šancu bodovo Lazio dobehnúť hostia potrebujú vyhrať, aby o svoju ťažko vydobytú tretiu priečku v závere sezóny neprišli.

  Manchester City – Manchester United, pondelok 21.00


Hovorte tomu predĺžený víkend ak chcete, ale tento zápas v našom výbere chýbať nemohol. Len málokedy v histórií sa stáva, že dva tímy bojujúce o ligový titul majú možnosť zmerať si sily tak krátko pred koncom súťaže. Toto stretnutie preto nie je len typickým derby o mimoriadne dôležité body, ale môžeme ho pokojne označiť aj za finále Premier League. Ak zvíťazí Manchester United môžu fanúšikovia Červených Diablov otvárať šampanské. Ak zvíťazí Manchester City bude pred zvyšnými dvoma kolami Citizens na prvej priečke a všetko budú mať vo vlastných rukách.  

Nemáte kde sledovať tieto zápasy? Pozrite si ich cez internet! Navštívte www.sport7.sk/ziveprenosy (odkaz je aj v ľavom menu) a najdite si vhodný live stream!


 

Odporúčané články