Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)

piatok, 27. apríl 2012 12:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Na zozname mien, ktoré pripadajú do úvahy pre trénovanie Chelsea v budúcej sezóne je okrem Roberta Di Mattea aj Fabio Capello a Pep Guardiola. Capello totiž včera priznal, že by chcel trénovať v najbližších dvoch rokoch klub Premier League a Guardiola sa podľa všetkého rozlúči po tejto sezóne s Barcelonou. Práve na definitívne rozhodnutie Guardiolu, či opustí Nou Camp, netrpezlivo čaká majiteľ klubu Roman Abramovič.

CHELSEA:
Vo víkendovom zápase medzi Chelsea s QPR si hráči nepodajú ruky. Dôvodom je incident z prvého vzájomného zápasu v tejto sezóne, kedy mal kapitán Chelsea John Terry rasisticky uraziť Antona Ferdinanda z QPR.

CHELSEA:
Londýnska Chelsea by v lete rada priviedla z Realu Madrid útočníka Gonzala Higuaína, ktorý v poslednom období väčšinou sedí len na lavičke Bieleho Baletu. Chelsea je vraj ochotná za Higuaína ponúknuť až 35 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov bude v najbližšom období netrpezlivo čakať na vyjadrenie japonskej opory Dortmundu Shinjiho Kagawu, ktorý sa má čoskoro rozhodnúť či chce pokračovať v Dortmunde, alebo by rád vyskúšal inú ligu. O služby 23 ročného ofenzívneho záložníka Borussie sa zaujíma aj Chelsea.

MANCHESTER CITY:
Podľa denníka Sun je Manchester City v lete pripravený vyfúknuť spred nosa Manchestru United mladučkého Edena Hazarda z Lille. Belgický ofenzívny záložník patrí medzi najväčšie talenty súčasnosti. Jeho hodnota sa odhaduje už na viac než 30 miliónov libier.

ARSENAL:
Mužstvo z Emirates Stadium by mal hneď v úvode leta posilniť Yann M’Vila z Rennes, za ktorého Gunners plánujú zaplatiť 22 miliónov eur.

SUNDERLAND:
Švédsky záložník Sebastian Larsson podľa všetkého nestihne odohrať za Sunderland v tejto sezóne už žiadny zápas, no dúfa, že sa dokáže zo zranenia zotaviť aspoň do začiatku Euro 2012, na ktorých by nechcel chýbať. ,,S bolesťami v trieslach mám problémy už niekoľko týždňov. Som veľmi vďačný klubu, že mi dal príležitosť ísť na operáciu. Mám tak väčšiu šancu zúčastniť sa majstrovstiev Európy,” vyhlásil 26-ročný stredopoliar.