Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 29. kola Corgoň ligy - piatok (27.4.)

piatok, 27. apríl 2012 11:34 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 29. kola Corgoň ligy - piatok (27.4.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 29. kola Corgoň ligy - piatok (27.4.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na zápasy ďalšieho ligového kola. V ňom sa už môže definitívne rozhodnúť o vypadávajúcom. Prinášame vám prehľad k predohrávke 29. kola Corgoň ligy.



Dunajská Streda - MFK Košice


piatok 27. apríla  o 17:30 h, rozhodujú Smolák – T. Somoláni, Vindiš

Stretnú sa dve aktuálne najhoršie mužstvá našej najvyššej súťaže. Dunajská Streda nedokázala vyhrať už 11 zápasov po sebe, čo je tretina súťaže a získala v nich iba jeden bod. Preto sa netreba čudovať, že jej šanca na záchranu je už asi iba 1 % a miesto v druhej lige si môžu rezervovať s predstihom už zajtra. Košice tiež nemôžu vyskakovať, pretože nedokázali vyhrať už 7 zápasov v rade. Ich tréner Šimčo sa sťažuje na nedostatok skúsených hráčov, tak mu možno zdvihne náladu, že bude môcť použiť K. Kuzmu, ktorému vypršal trest. To domáci (ne)tréner Lorant rozpráva o tom aká je ťažká situácia v klube, no aj tak si odletí domov do Malagy a prácu nechá na asistentoch. Hráči Dunajskej Stredy tak majú motiváciu snáď iba v tom, že si ich všimne lepší klub a v budúcej sezóne dostanú lepšie angažmány.

Chýbajú
Dunajská Streda: P. Ďurica, Prodanovič, Z. Németh, Králik, Boya (zranenia), Marcin (trest)
Košice: U. Matič, Šinglár, Diaby, Nurkovič (zranenia), Skvašík (trest), Bukata (choroba)

Predpokladané zostavy
Dunajská Streda: Kučera – Nikolič, Adiaba, Huber, Laštovka –Hözl – Kabele, Lénárth Fodrek, Ayuk – Delarge
Košice: Tofiloski – Mik. Tóth, Kavka, Djokovič, Sekulič – Hovančík, Isola – Karaš, K. Kuzma, Viazanko – Škutka


Ako tipovať - Obe mužstvá majú ideálnu šancu prerušiť svoje série bez výhry. Tie boli spôsobené hlavne nedostatkom gólov a nedôraznou obranou. Košice vyhrali v sezóne oba vzájomné zápasy, ale vzhľadom na nepriaznivé série je dnes najpravdepodobnejšia remíza. V našej tipovacej lige si na ňu môžete staviť s kurzom 3,03.  (kurz 3,03).

(kliknite)