Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.4.)

štvrtok, 26. apríl 2012 16:53 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.4.) | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie sa rýchlo blíži. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie špekulácie, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Potvrdené – Hipp a Griga budú trénovať Slovensko spoločne
Špekulácie o tom, že Stanislav Griga a Michal Hipp budú trénermi slovenskej seniorskej reprezentácie spoločne sa potvrdili. Dnes to oznámili s prezidentom zväzu Jánom Kováčikom na tlačovej konferencií v sídle SFZ. Hipp by mal mať na starosti predovšetkým tréningy a prípravu na zápas vrátane analýz súperov, Griga zas najmä „coaching” priamo na ihrisku. Viac informácií tu.

Ronaldo je aktuálne lepší ako Messi

Cristiano Ronaldo je podľa trénera Bieleho Baletu Josého Mourinha v tejto sezóne lepší ako Lionel Messi. Viac informácií tu.

Mourinho zostane v Reale

Tréner Realu Madrid José Mourinho po včerajšom vypadnutí jeho tímu z Ligy majstrov potvrdil, že zostane trénerom Pusiniek aj v budúcej sezóne. ,,Zostanem,” povedal novinárom po zápase. ,,Ak tu zostane toto nadšenie náš klub môže aj naďalej rásť,” dodal. Viac informácií tu.

Robben nechcel kopať penaltu

Arjen Robben priznal, že v penaltovom rozstrele proti Realu Madrid úmyselne nešiel kopať 11-ku. A to napriek tomu, že v priebehu zápasu jednu premenil. ,,S Casillasom sa poznáme, keďže sme spolu dva roky hrali. Je omnoho ťažšie premeniť aj druhú penaltu. Preto som na ňu nešiel,” priznal holandský internacionál Bavorov.

Lazio lanári Hondu

Prezident Lazio Rím, ktoré má blízko k postupu do Ligy majstrov, Cladio Lottito, sľubuje fanúšikom letné posilnenie mužstva. Podľa najnovších špekulácií by mohol byť jednou z najväčších letných posíl tímu Keisuke Honda, japonský záložník CSKA Moskva.

Malouda možno odíde z Chelsea

Florent Malouda značnú časť tejto sezóny len presedel na lavičke Chelsea a preto je pravdepodobné, že po sezóne londýnsky veľkoklub opustí. ,,Úlohu náhradníka akceptovať nebudem. To nebudem nikdy, inak by to znamenalo, že by som mal skončiť,” vyhlásil francúzsky záložník.

Di Matteo asi zostane trénerom Chelsea

Roberto Di Matteo si získal srdcia fanúšikov Chelsea po tom ako dokázal ako dočasný tréner doviesť ich miláčikov až do finále Ligy majstrov. Napokon to vyzerá tak, že si získal aj priazeň najdôležitejšieho fanúšika The Blues -  majiteľa klubu Romana Abramoviča. Podľa BBC je Di Matteo aktuálne najvážnejším kandidátom na post trvalého trénera Chelsea.

Kalou do Turecka?

Salomona Kaloua z Chelsea by radi videli v Turecku. O služby 26-ročného útočníka, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 9 miliónov eur, sa zaujíma Besiktas Istanbul.

Bitka medzi manchesterskými klubmi na druhú

Podľa Manchester Evening News sa medzi manchesterskými veľkoklubmi schyľuje k ďalšiemu veľkému boju. Okrem toho, že medzi sebou bojujú o ligový titul v lete sa pobijú aj na prestupovom trhu. Oba veľkokluby majú totiž veľký záujem o Edena Hazarda z Lille, Fernanda Llorenteho z Atlética Bilbao a Edisona Cavaniho z Neapolu.

Redknapp bude zrejme trénovať Anglicko

Éra Harryho Redknappa  na lavičke Spurs sa zrejme blíži ku koncu. Podľa portálu goal.com dostane Redknapp už budúci týždeň oficiálnu ponuku viesť anglickú reprezentáciu, ktorú podľa najnovších klebiet plánuje prijať.