Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)

štvrtok, 26. apríl 2012 11:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Podľa bývalého trénera Chelsea Londýn Avrama Granta, by mal Roman Abramovič ponechať dôveru Robertovi Di Matteovi aj v budúcej sezóne a ďalej ho už neobťažovať špekuláciami o tom, že hľadá nového hlavného trénera. ,,Myslím si, že Roberto si zaslúži minimálne rok naviac, ale Abramovič sa na to možno pozerá inak.”

CHELSEA:
Vyhlásenie Avrama Granta zrejme padlo na úrodnú pôdu. No ešte viac postup Chelsea do finále Ligy majstrov cez Barcelonu. Podľa BBC je Roberto Di Matteo aktuálne hlavným kandidátom na post hlavného trénera Chelsea pre budúcu sezónu.

CHELSEA:
Salomona Kaloua z Chelsea by radi videli v Turecku. O služby 26-ročného útočníka, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 9 miliónov eur, sa zaujíma Besiktas Istanbul. 

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY:
Podľa Manchester Evening News sa medzi manchesterskými veľkoklubmi schyľuje k ďalšiemu veľkému boju. Okrem toho, že medzi sebou bojujú o ligový titul v lete sa pobijú aj na prestupovom trhu. Oba veľkokluby majú totiž veľký záujem o Edena Hazarda z Lille, Fernanda Llorenteho z Atlética Bilbao a Edisona Cavaniho z Neapolu.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli sa v lete pokúsia podpísať zmluvu s mladým 19-ročným záložníkom Sao Paulo Lucasom. Je v tom však háčik, okrem United ho chce aj Real Madrid.

LIVERPOOL:
V Liverpoole chcú cez leto vyriešiť najmä otázku útočníkov, nakoľko je dobre známe, že sezóna je pre The Reds neúspešná najmä pre nízky počet strelených gólov. V tíme sa stále neuchytil Andy Carroll a Kenny Dalgish údajne uvažuje, že ho predá, alebo pošle na hosťovanie. Naopak sa hovorí o kúpe jedného z trojice Roberto Soldado, Fernando Llorente a David Teixeira.

TOTTENHAM:
Éra Harryho Redknappa  na lavičke Spurs sa zrejme blíži ku koncu. Podľa portálu goal.com dostane Redknapp už budúci týždeň oficiálnu ponuku viesť anglickú reprezentáciu, ktorú podľa najnovších klebiet plánuje prijať.

ARSENAL:
Nicklas Bendtner stále nevie, kde bude v budúcej sezóne pôsobiť. Dánsky útočník momentálne hosťuje v Sunderlande, no je kmeňovým hráčom Arsenalu. Na Emirates Stadium sa ale vracať nemieni. ,,Musím si prehovoriť s Arsenalom, ale nie je mojou prioritou sa tam vracať. To som už jasne povedal,” vyhlásil Bendtner.