Main Content

Canales chce zostať vo Valencii

sobota, 21. apríl 2012 13:10 | Autor: Martin Guláš

Canales chce zostať vo Valencii
Canales chce zostať vo Valencii | zdroj: Martin Guláš pre Sport7.sk, foto SITA

Záložník Realu Madrid Sergio Canales, ktorý je momentálne na hosťovaní v konkurenčnej Valencii chce zostať na Mestalle. Návrat na Santiago Bernabeu údajne neplánuje.

21-ročný stredopoliar nedostával v tíme Bieleho baletu príliš veľa šancí, tak sa rozhodol vlani v lete odísť hosťovať do Valencie, kde mal rozhodne väčšiu šancu tráviť viac času na ihrisku.

Namiesto toho sa však Canales v októbri nešťastne zranil a späť do akcie sa vrátil len nedávno. Chce i naďalej zostať vo Valencii a ukázať, čo v ňom naozaj je.

„Musíme dokončiť sezónu a potom uvidíme. Som naozaj rád, že som späť a chcel by som sa poďakovať klubu a fanúšikom,“ povedal bývalý hráč Racingu Santander.

„Práve vďaka nim sa tu cítim ako doma a ak by bolo na mne, tak by som tu zostal aj v budúcej sezóne. Teraz je však dôležité, aby som si užíval každý deň na ihrisku. Nechcem hľadieť príliš ďaleko dopredu. Ak ma Valencia kúpi, potom nebude problém. To by bolo pre mňa perfektné.“

Po podpísaní zmluvy s Madridom vo februári 2010 sa mal stať Canales hviezdou Josého Mourinha, ale namiesto toho si pripísal v drese Realu len 10 štartov.

Teraz sa teší zo života vo Valencii a bol ohromený, ako prijali fanúšikovia jeho comeback v stretnutí proti Rayo. „Ovácie a potlesk, ktoré mi dali, boli skvelé. Som veľmi vďačný a priznám, že som mal husiu kožu, pretože som to jednoducho nečakal.“