Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 28. kola Corgoň ligy - piatok (20.4.)

piatok, 20. apríl 2012 11:56 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 28. kola Corgoň ligy - piatok (20.4.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 28. kola Corgoň ligy - piatok (20.4.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na zápasy ďalšieho ligového kola. To otvorí priamy súboj o titul, keď sa stretnú prvé dve mužstvá tabuľky. Prinášame vám prehľad k predohrávke 28. kola Corgoň ligy.

MŠK Žilina - FC Spartak Trnava

piatok 20. apríla  o 17:30 h, rozhodujú Matějek – Wilczek, Handlíř, všetci ČR

Posledný zo série priamych zápasov elitnej štvorky obstarajú vedúce mužstvá tabuľky. Domáca Žilina prežíva hektický pracovný týždeň, ktorý vyvrcholí práve týmto šlágrom. Nový holandský tréner lídra tabuľky Frans Adelaar má za sebou úspešnú pohárovú premiéru, ale zatiaľ nemohol zmeniť prakticky nič a ťažko očakávať, že dnes to bude iné. To hostia z Trnavy určite nič meniť nebudú a pôjdu do zápasu so zabezpečenou obranou a vierou v jeden premenený protiútok, ako sa im to podarilo v troch z posledných štyroch zápasov. Žilina bude mať výhodu v poznaní domáceho prostredia a Trnava sa bude opierať o svojich fanúšikov, ktorí opäť zacítili boj o titul a chodia tak vo zvýšených počtoch na štadión. Žilina nedokázala poraziť Trnavu už viac ako dva roky, ale ak bude chcieť mať na konci sezóny lepšie vzájomné zápasy, ktoré rozhodujú v prípade rovnosti bodov, musí dnes vyhrať.

Chýbajú

Žilina: Ondráš, Dúbravka, Šulek, Leitner (zranenia), Ceesay, Majtán (otázny štart)
Trnava: Kaščák, P. Čarnota (zranenia), Bicák (trest)

Predpokladané zostavy
Žilina: Krnáč – Mabouka, Piaček, Akakpo, Nunes – Pečovský – Barčík, Bello, Deza – Pich, Novák
Trnava: Kamenár – Habánek, Kaufman, Čvirik, Ľ. Hanzel – Karhan, Kuračka – Procházka, Mikovič, Gašparík – Vyskočil


Ako tipovať - Obe mužstvá hrajú o titul a tak musia vyhrávať, pretože aj remízy sú straty. V posledných  piatich vzájomných zápasov padli vždy maximálne dva góly a ťažko predpokladať, že dnes tomu bude inak (kurz 1,6).