Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 27. kola Corgoň ligy - piatok (13.4.)

piatok, 13. apríl 2012 11:58 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 27. kola Corgoň ligy - piatok (13.4.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 27. kola Corgoň ligy - piatok (13.4.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na zápasy ďalšieho ligového kola. Anglické týždne skončili, ale priame boje o titul pokračujú. Prinášame vám prehľad k predohrávke 27. kola Corgoň ligy.

FC Spartak Trnava - FK Senica

Piatok 13. apríla  o 17:30 h, rozhodujú Kružliak - Jenčura, Bóllo

Uvidíme pre koho bude tento deň nešťastným. Kandidát na trénera reprezentácie a terajší tréner Senice Stanislav Griga je nešťastný  z absencií, keď mu bude hlavne chýbať kľúčová postava tímu Tomáš Kóňa. K tomu bude musieť opäť skladať obranu nanovo, keď mu chýba tentoraz pravý obranca Štepanovský. Domáci tréner bude musieť nútene nahradiť dva diely v poslednej dobe úspešnej skladačky (Čvirik, Bicák). Obe mužstvá neprehrali posledných 5 zápasov a navyše Trnava v nich nedostala ani gól. Senica bola v poslednom týždni stredobodom mediálnej pozornosti a to nielen kvôli Grigovi, ale aj vďaka plánom na rekonštrukciu štadióna  Trnava začína spomínať slovo titul čoraz intenzívnejšie, ale k nemu sa dostane iba cez víťazstvá a preto si určite nemôže dovoliť, aby sa aj v treťom vzájomnom zápase sezóny zrodila remíza 1:1.

Chýbajú
Trnava: Koubský, Kaščák, P. Čarnota (zranenia), Čvirik, Bicák (trest)
Senica: Pillár, J. Gajdošík (zranenia), Hošek, Križko (otázny štart), Kóňa, Štepanovský (trest)

Predpokladané zostavy
Trnava: Kamenár – Habánek, Kaufman, Gross, Ľ. Hanzel – Procházka, Karhan, Kuračka, Gašparík – Vyskočil – Tomaček
Senica: Bolek – Wijlaars, Gorosito, Pavlík, Leal – Križko, Strnad – Jar. Diviš, Černý, M. Ďurica – Diarrassouba


Ako tipovať - Obe mužstvá hrajú o titul a tak musia vyhrávať. Trnava nemôže doma strácať body a bude to mať dnes ľahšie, pretože hosťom bude chýbať kľúčová postava Kóňa. Oba tímy dostali najmenej gólov v súťaži (19) a tak to bude na trávniku aj vyzerať. Padnú maximálne 2 góly (kurz 1,6).