Main Content

Cristiano Ronaldo je najlepší hráč na svete, tvrdí Ramos

piatok, 13. apríl 2012 11:43 | Autor: Erik Tejedi

Cristiano Ronaldo je najlepší hráč na svete, tvrdí Ramos
Cristiano Ronaldo je najlepší hráč na svete, tvrdí Ramos | zdroj: Erik Cecs pre Sport7.sk

Obranca "Los Blancos" na predvčerajšej tlačovej konferencií, tesne po zápase s Atléticom Madrid, vyhlásil, že za najlepšieho hráča na svete považuje svojho spoluhráča z Realu Madrid, Cristiana Ronalda.

Pravý bek "Bieleho baletu" Sergio Ramos sa tesne po zápase proti mestskému rivalovi Atléticu Madrid (1:4) zúčastnil tlačovej konferencie, na ktorej sa netajil obdivom k svojmu kolegovi s číslom 7 – Cristianovi Ronaldovi. Ten praktický sám zariadil výhru Pusiniek na štadióne Vicentea Calderóna. Portugalský internacionál strelil hetrik a prihrávkou na štvrtý gól Josého Callejóna dal stretnutiu krásnu bodku.

"Cristiano Ronaldo je najlepší hráč na svete. Máme veľké šťastie, že s ním môžeme trénovať každý deň,” nechal sa počuť Ramos a pokračoval: "Získanie troch bodov po remíze s Valenciou bolo pre nás veľmi dôležité. Klub, akým je Real Madrid, musí žiť celý život s nátlakom. Náš tím je pripravený na všetko. Každý zápas je pre nás otázkou života a smrti.”

Krásny gól Ronalda proti Atléticu Madrid si pozrite tu >>>

Ramos sa vyjadril aj k aktuálnemu stavu v tabuľke Primera Division. ,,Získali sme dôležité víťazstvo. Všetko dopadlo dobre a sme spokojní. Nemyslíme si, že náskok pred Barcelonou sa bude znižovať. Sme závislí na svojich výkonoch a naše štvorbodové vedenie nám umožňuje vyhrať titul," dodal obranca Bieleho Baletu.

K výnimočnému večeru sa vrátil aj sám ospevovaný Ronaldo. „Za góly som vďačný spoluhráčom a trénerovi Mourinhovi. Zveril mi pozíciu voľného hráča. Preto sa častejšie dostávam do výhodných pozícií,“ povedal kapitán portugalskej reprezentácie a nezabudol poznamenať: ,,Bez spoluhráčov by sa mi to určite nepodarilo.”

,,Do konca sezóny je stále ďaleko, ale priblížili sme sa k titulu. Slovo prehra nemám vo svojom slovníku,” dodal.

Koniec sezóny bude ešte veľmi zaujímavý a ak Real Madrid v nasledujúcom kole v sobotu vyhrá nad hosťujúcim Sportigom Gijon do katalánskej metropoly pôjde s minimálne štvorbodovým náskokom.

Video zo zápasu si pozrite tu >>>