Main Content

Brentford hral proti Manchestru United na víťazstvo: Zápas mal šialený koniec

nedeľa, 31. marec 2024 12:58 | Autor: TASR

Ivan Toney
Ivan Toney | zdroj: TASR

V zápase Brentfordu s Manchestrom United sa zrodila remíza 1:1. Oba góly padli až v nadstavenom čase druhého polčasu, "červených diablov" najskôr poslal do vedenia Mason Mount, no v 90.+9 minúte domáci rozhodli o deľbe bodov vďaka zásahu Kristoffera Ajera.

Zverenci Erika ten Haga, ktorým momentálne patrí šiesta priečka v tabuľke, sa s 15. tímom Premier League výrazne trápili. Brentford prestrieľal Manchester jasne 31:11. Ten Hag po zápase neskrýval sklamanie: "Na konci sme vyhrávali a možno to nebolo zaslúžené, no keď musíte brať tri body, je veľké sklamanie iba remizovať. Brentford bol dnes lepší ako my. Bol zapálenejší a odhodlanejší ako my. Kvalita tohto tímu je v tom, že bojuje. My musíme ukázať viac. Strelili sme gól, ale potom sme ho zahodili."

Man Utd, ktorému táto sezóna nevychádza podľa predstáv, momentálne bojuje o účasť v európskych pohárových súťažiach. Na piate miesto tabuľky stráca osem bodov, na štvrtú Aston Villu má 11-bodové manko. Ten Hag boj o účasť v Lige majstrov nevzdáva. "Pred nami je ešte veľa stretnutí. Zoberme si túto remízu, nakoniec to možno bude veľmi dobrý bod," zhodnotil holandský kouč. Tréner Brentfordu Thomas Frank vyjadril nespokojnosť s výsledkom.

"Je neuveriteľné, že sme tento zápas nevyhrali. Mal byť len jeden víťaz a to sme mali byť my. Potom sme v 96. minúte prehrávali 0:1 a pomyslel som si, že futbal je brutálny. Takmer som stratil vieru vo futbalového boha, ale on mi jej trochu vrátil," uviedol Dán pre BBC