Main Content

Tučniaci z Pittsburghu chcú play-off: Pomôže im niekto z tejto trojice?

piatok, 2. február 2024 12:28 | Autor: Róbert Kalnický

Logo Pittsburgh Penguins
Logo Pittsburgh Penguins | zdroj: S7

Pittsburgh Penguins plánuje pred play-off posilnenie ofenzívy. Tučniaci chcú hrať vo vyraďovacích bojoch, no na to potrebujú získať hráčov, ktorí zvýšia konkurenciu v tíme.

Insideri z oblasti Pensylvánie začínajú spomínať mená, ktoré sa ocitli na radare Tučniakov. Kyle Dubas rozbieha rokovania so skúsenými útočníkmi, ktorí by mohli posilniť celok bojujúci o play-off. Ako najväčšia ryba sa javí Vladimir Tarasenko, ktorý počas leta posilnil Ottawu, avšak Sens nezvládajú túto sezónu a vo vyraďovačkách pravdepodobne budú chýbať.

Na radare tímu sa ocitol aj Jason Zucker. Ten organizáciu Penguins pozná veľmi dobre z pôsobenia v rozmedzí rokov 2020 a 2023. V aktuálnom ročníku je hráčom Arizony Coyotes a vo farbách celku z púšte odohral zatiaľ 38 zápasov, v ktorých pozbieral 17 kanadských bodov.

Tretím menom je Victor Olofsson. Švédsky forward pôsobí v Buffale už šiestu sezónu, avšak tento ročník mu nevychádza podľa predstáv. Šikovný ľavý krídelník sa javí ako dobrá alternatíva na doplnenie celku bojujúceho o play-off.