Main Content

Problémy pre Suslova a Dudu: Zrejme ich čaká súboj o záchranu v Serie A

nedeľa, 7. január 2024 08:42 | Autor: TASR

Ondrej Duda
Ondrej Duda | zdroj: TASR

Futbalisti Interu Miláno zvíťazili v sobotňajšom stretnutí 19. kola talianskej Serie A nad Hellasom Verona 2:1 a upevnili si post lídra súťaže.

Na čele tabuľky majú päťbodový náskok pred Juventusom Turín, ktorý čakal nedeľňajší súboj na ihrisku Salernitany. V drese Hellasu zasiahli do hry obaja slovenskí reprezentanti Ondrej Duda a Tomáš Suslov. Prvý menovaný si dokonca pripísal asistenciu na vyrovnávajúci gól Thomasa Henryho v 74. minúte.

V 90.+4 minúte však hostia inkasovali po presnom zásahu striedajúceho Davida Frattesiho, pričom ich "čierny deň" následne podčiarkli červená karta pre Darka Lazoviča a nepremenená jedenástka v podaní Henryho v desiatej minúte nadstaveného času. Monza si pripísala do tabuľky tri body po víťazstve 3:2 nad Frosinone. Cagliari získalo dôležitý bod v boji o záchranu na pôde Lecce, kde remizovalo 1:1.

V tabuľke tak o bod preskočilo Veronu, ktorej patrí 18. priečka, prvá v pásme zostupu. Sassuolo vo večernom stretnutí zdolalo Fiorentinu 1:0 a ukončilo vyše mesiac trvajúcu sériu bez výhry.