Main Content

MOURINHO: Benzemov gól nebol z tohto sveta

pondelok, 2. apríl 2012 11:42 | Autor: Erik Tejedi

MOURINHO: Benzemov gól nebol z tohto sveta
MOURINHO: Benzemov gól nebol z tohto sveta | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Tréner Realu Madrid bol počas tlačovej konferencie po zápase s Osasunou (1:5) zaujatý najmä Benzemovým nádherným gólom. Tešilo ho, že sa Real dokázal prispôsobiť hre Osasuny a nenapodobniť tak fiasko z minulej sezóny.

Tréner "Bieleho baletu" José Mourinho vyjadril na tlačovej konferencií veľkú radosť nad vysokým víťazstvom svojich zverencov proti španielskemu sokovi. Najviac radosti mal z pozoruhodného gólu z kopačky Karima Benzemu.Francúzsky reprezentant už v siedmej minúte krásnym volejom po centri Cristiana Ronalda vo veľkej rýchlosti prekonal brankára domácich a hráči "Los Blancos" sa ujali skorého vedenia.

VIDEO: Nádherný gól Karima Benzemu



"Benzema strelil gól hneď z prvej šance a navyše to bol zásah, ktorý nebol z tohto sveta . Cristiano strelil následne ďalší gól z fantastickej strely a premenil tak našu druhú šancu v zápase," chválil svoje opory po stretnutí "The Special One", ktorého tešilo najmä to, že vďaka týmto dvom pohotovým gólom hneď v úvode jeho zverenci zabránili dramatickému  priebehu stretnutia.

VIDEO: Nádherný gól Cristiana Ronalda




"Urobili sme veľmi dobré kroky. Prispôsobili sme sa osasunskemu štýlu, nestratili sme však svoju identitu a v útok sme celkovo dobre reagovali. I napriek tomu, Osasuna získala silu na strelenie gólu”.

Mourinho bol rád, že sa nezopakovala situácia z minulého roku, kedy Real Madrid prehral na štadióne v Pamplone 1-0.

"V minulom roku sme si tu nevypracovali takmer žiadne šance. Dnes po tom čo súper prehrával už 0-3 sme mali veľkú psychickú výhodu a preto sme mali neskôr ešte veľa ďalších šancí z protiútokov. Nie je to typické mať proti Osasune toľko príležitosti na skórovanie, pretože na tomto štadióne bývajú stretnutia zväčša vyrovnané,” vzdal Mourinho kompliment aj súperovi, ktorý je stále v hre o štvrtú miestenku do Ligy majstrov.