Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 24. kola Corgoň ligy - piatok

piatok, 30. marec 2012 12:40 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 24. kola Corgoň ligy - piatok
PRE TIPUJÚCICH: Preview 24. kola Corgoň ligy - piatok | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na zápasy ďalšieho ligového kola. Pomaly začína ísť do tuhého a každý bod sa bude rátať dvojnásobne. Prinášame vám prehľad k piatkovej predohrávke 24. kola Corgoň ligy.

Slovan Bratislava - FK Senica

Piatok 30. marca  o 17:30 h, rozhodujú Valášek - E. Weiss, Kubačka

Týmto kolom a zápasom sa začína boj o titul! Vedúca štvorica sa stretne vo vzájomných zápasoch v najbližších piatich kolách. Otvorí to dnešný súboj majstra s vicemajstrom, kde sa očakáva odveta zo Slovenského pohára. V ňom postúpila po pokutových kopoch Senica, ale dnes určite nebude favoritom. Táto pozícia jej absolútne vyhovuje a pokúsi sa prekvapiť v Bratislave opäť. Slovan má stále problémy s absenciami a aj tentoraz nenastúpi druhý krát po sebe s rovnakou zostavu. V dnešnom zápase sa črtá po dlhej dobe opätovný štart Mária Pečalku v belasom drese. Otázniky visia aj nad inými hráčmi a niektorí z nich zrejme nastúpia aspoň počas zápasu. Problémy má aj Senica a to hlavne v obrane. Oproti začiatku jari nemôže použiť troch obrancov základnej zostavy a preto sa bude hlavne spoliehať na brankára Boleka, ktorý jej vychytal víťazstvo v Ružomberku. Výhru si pripísal naposledy aj Slovan, keď rozhodol v Nitre až tesne pred koncom. Vo vzájomných zápasoch je úspešnejší Slovan, ktorý doma zo Senicou zatiaľ iba raz stratil body za remízu.

Chýbajú
Slovan: Dobrotka, Žofčák, Čikoš, Obžera (zranenia), Pauschek, Šebo, Piroska, Pečalka, Milinkovič (otázny štart), Had (trest)
Senica: Pillár, J. Gajdošík, Černý (zranenie), Kalabiška (otázny štart), Štepanovský (trest)

Predpokladané zostavy
Slovan: Putnocký – Bagayoko, Jánošík, Pečalka, Kolčák – Kladrubský, Kopúnek, Grendel – Mészáros, Smetana, Halenár
Senica: Bolek – Gorosito, Pavlík, Križko, Leal – Strnad – Jar. Diviš, Kóňa, Wijlaars, M. Ďurica – Blackburn


Ako tipovať - Keď sa stretli tieto dve mužstvá, vždy padli v zápase aspoň 2 góly (kurz 1,32). Slovan si nemôže v ťažkom programe dovoliť doma strácať body a pôjde za víťazstvom, ktoré aj dosiahne (kurz 1,62). Odvážnejší tipujúci môžu použiť na víťazstvo domácich aj handicap (kurz 2,5).