Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (15.11.): Petr Čech v novej výzve, nepokoje v Calgary a nová tvár Liptákov?

streda, 15. november 2023 17:56 | Autor: Róbert Kalnický

Petr Čech
Petr Čech | zdroj: Twitter

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Príchod Lahtinena na Slovensko je na spadnutie

Vo Fínsku hovoria o príchode Severiho Lahtinena na Slovensko ako o hotovej veci. Fínsky útočník, ktorý bol obvinený zo znásilnenia, by mal v najbližších dňoch posilniť Liptovský Mikuláš. Liptáci však nevydali zatiaľ žiadne stanovisko k plánovanej posile.

Adam Sýkora strelil svoj prvý gól v AHL

Slovenský útočník Adam Sýkora dosiahol svoj prvý kariérny gól v AHL. Podarilo sa mu to dnes večer počas zápasu proti Springfieldu Thunderbirds. Slovenský forward sa presadil v závere prvého dejstva, keď upravoval už na 3:0.

 

 

Petr Čech v najvyššej britskej lige

Petr Čech píše aj naďalej neuveriteľný hokejový príbeh. Dlhoročná stálica českej futbalovej reprezentácie či Chelsea FC naďalej aktívne pokračuje v hokejovej kariére. Navyše, 41-ročný rodák z Plzne sa dohodol na hosťovaní s účastníkom tamojšej najvyššej súťaže Belfast Giants.

Vypýta si Nazem Kadri trejd?

Len pred pár dňami si vypýtal trejd z Calgary Flames ruský obranca Nikita Zadorov. Z organizácie Plameňov však prichádzajú ďalšie informácie, ktoré hovoria o jeho nasledovateľovi. Mohol by ním byť kanadský útočník Nazem Kadri. Informáciu priniesol novinár Darren Dreger z TSN.

Elias Lindholm ako adept na výmenu?

V Calgary sa hovorí o viacerých zmenách. Nejedná sa len o Kadriho či Zadorova, ale po novom aj o útočníka Eliasa Lindholma. Podľa posledných správ a reportov, ktoré prinášajú zámorskí insideri totiž interes tímy prejavujú aj o Eliasa Lindholma. Otvorene sa hovorí o rokovaniach s Bostonom a Carolinou.