Main Content

Niké liga priniesla futbalovú šou! Slovan je vo skvelej forme, ViOn je vo veľkých problémoch

nedeľa, 12. november 2023 21:13 | Autor: TASR

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava majú po 14. kole Niké ligy na čele už šesťbodový náskok. Úradujúci majster triumfoval nad Skalicou 1:0 a pripísal si už ôsme ligové víťazstvo za sebou.

"Belasí" hrali od 57. minúty bez vylúčeného Marka Toliča, no v závere rozhodol gólom Tigran Barseghjan. Druhá je Žilina, ktorá remizovala na ihrisku Trenčína 0:0. Dobrú formu potvrdila Trnava, ktorá uspela tretíkrát v rade a posunula sa na tretie miesto.

Spartak vyhral na ihrisku Košíc 2:0. Nováčik po sľubnom štarte do sezóny prehral v lige už deviaty zápas v sérii. Tréner Ján Kozák mladší tak ani vo svojom druhom zápase na lavičke nedokázal priviesť mužstvo k bodom. Na víťazstvo stále čakajú MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce. Michalovce prehrali na ihrisku Banskej Bystrice 1:3.

Zlaté Moravce podľahli Podbrezovej 0:2 a s troma bodmi v 14 zápasoch figurujú v tabuľke na poslednom mieste. Tréner ViOnu Vladimíra Cifraniča očakával po prehre svoj koniec v klube, no zatiaľ sa tak nestalo. O budúcnosti 48-ročného kormidelníka sa rozhodne v pondelok.