Main Content

Dalibor Dvorský predvádza v zámorí výborné výkony: Čo ďalší naši mladíci?

sobota, 11. november 2023 11:40 | Autor: TASR

Dalibor Dvorský
Dalibor Dvorský | zdroj: TASR

Slovenský hokejista Dalibor Dvorský bodoval aj vo svojom ôsmom stretnutí v drese Sudbury Wolves v kanadskej juniorskej súťaži Ontario Hockey League (OHL). Osemnásťročný útočník sa presadil v 14. minúte duelu, no jeho mužstvo prehralo na ľade Erie Otters 3:4 po predĺžení.

Dvorský má na svojom konte celkovo 11 bodov (6+5). V drese domácich skóroval Ondrej Molnár, ktorý odohral 17 duelov a zaznamenal šesť gólov a desať asistencií. Jeho spoluhráč Martin Mišiak nebodoval. Darilo sa aj Servácovi Petrovskému, ktorý dvakrát skóroval za Owen Sound, no z víťazstva sa netešil. Jeho tím prehral na ľade Londona Knights 4:5 po predĺžení.

Slovenského útočníka vyhlásil za tretiu hviezdu zápasu. V súťaži QMJHL sa darí Petrovi Repčíkovi. Útočník Drummondvillu gólom a asistenciou pomohol tímu k triumfu nad Baie-Comeau Drakkar 5:4. Center druhej formácie odohral celkovo 17 zápasov a získal 18 bodov (10+8). Bodoval aj Ondrej Maruna, ktorá prispel asistenciou k víťazstvu Charlottetownu na ľade Monctonu 6:5 po nájazdoch.